منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • آموزش نصب اندروید استودیو با 7 کلیک با ویدئو

آموزش نصب اندروید استودیو با 7 کلیک با ویدئو

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
آموزش نصب اندروید استودیو با 7 کلیک با ویدئو

اندروید استودیو را نصب کنید

چرا اندروید استودیو را نصب کنیم؟ نرم افزار اندروید استودیو ابزاری قدرتمند برای توسعه اپلیکیشن های اندروید با استفاده از زبان های برنامه نویسی جاوا، کاتلین و سی پلاس پلاس است. Android Studio در واقع یک IDE یا یک محیط توسعه یکپارچه است که تمامی ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید را در اختیار توسعه دهندگان موبایل قرار می دهد. برای آشنایی با نحوه نصب این نرم افزار قدرتمند با ما همراه باشید.

دوره ارائه شده در ویدئو

IDE چیست؟

IDE مخفف عبارت Integrated Development Environment است. محیط توسعه به شما امکان کدنویسی، کامپایل، اشکال زدایی و خروجی پروژه را می دهد. بدون این امکانات، برنامه نویسی بسیار سخت و طاقت فرسا می شود. محیط های توسعه سرعت کدنویسی ما را افزایش خواهند داد.

سخت افزار مورد نیاز برای نصب اندروید استودیو

نصب اندروید استودیو به کارت گرافیک پیشرفته نیاز ندارد. اما برای اجرای روان اندروید استودیو استفاده از یک پردازنده خوب و حداقل 8 گیگابایت رم توصیه می شود. در زیر به سخت افزار توصیه شده توسط وب سایت رسمی این IDE نگاه خواهیم کرد.

سخت افزار مورد نیاز برای نصب اندروید استودیو

سیستم مورد نیاز ویندوز

  • 64 بیتی Microsoft® Windows® 8/10
  • معماری پردازنده x86_64; نسل دوم اینتل Core یا جدیدتر یا CPU AMD با پشتیبانی از Windows Hypervisor.Framework
  • 8 گیگابایت رم یا بیشتر
  • حداقل 8 گیگابایت فضای دیسک موجود (IDE + Android SDK + Android Emulator)
  • حداقل وضوح صفحه نمایش 1280 در 800

سیستم مورد نیاز مک

  • MacOS® 10.14 (Mojave) یا جدیدتر
  • تراشه های مبتنی بر ARM یا نسل دوم Intel Core یا جدیدتر با پشتیبانی Hypervisor.Framework
  • 8 گیگابایت رم یا بیشتر
  • حداقل 8 گیگابایت فضای دیسک موجود (IDE + Android SDK + Android Emulator)
  • حداقل وضوح صفحه نمایش 1280 در 800

سیستم مورد نیاز لینوکس

  • هر توزیع 64 بیتی لینوکس که از Gnome، KDE یا Unity DE پشتیبانی می کند. کتابخانه گنو C (glibc) 2.31 یا بالاتر.
  • معماری پردازنده x86_64; نسل دوم اینتل Core یا جدیدتر، یا یک پردازنده AMD با پشتیبانی از مجازی سازی AMD (AMD-V) و SSSE3
  • 8 گیگابایت رم یا بیشتر
  • حداقل 8 گیگابایت فضای دیسک موجود (IDE + Android SDK + Android Emulator)
  • حداقل وضوح صفحه نمایش 1280 در 800

نکته: همانطور که از عناوین بالا مشخص است، امکان نصب اندروید استودیو بر روی سیستم عامل های مختلف مانند ویندوز، مک، لینوکس و حتی کروم وجود دارد.

مراحل نصب اندروید استودیو

برای نصب اندروید استودیو باید یک سری مراحل را طی کنیم. این مراحل در زیر ذکر شده است. هر کدام از این مراحل اهمیت خاص خود را دارد و باید به ترتیب انجام شود.

مرحله اول: نرم افزار اندروید استودیو را دانلود و اجرا کنید

دانلود نرم افزار اندروید استودیو قطعا اولین قدم نصب نرم افزار اندروید استودیو خواهد بود. آخرین نسخه این نرم افزار را می توانید از لینک زیر دانلود و نصب کنید.

پس از دانلود نرم افزار یک فایل exe در اختیار شما قرار می گیرد که می توانید با دوبار کلیک بر روی آن اقدام به نصب نرم افزار کنید. با توجه به تصویر زیر کافیست مسیر نصب نرم افزار را مشخص کرده و چند مرحله ساده را کلیک کنید. نرم افزار اندروید استودیو در مسیر مشخص شده برای شما نصب خواهد شد.

مرحله اول نصب: نرم افزار اندروید استودیو را دانلود و اجرا کنید

یادداشت مهم: قبل از اجرای نرم افزار اندروید استودیو، حتما به نرم افزار تغییر IP یا VPN متصل شوید تا تحریم های گوگل حذف شود.

مرحله 2: Android Studio را پیکربندی کنید

پس از انجام مراحل قبلی، نوبت به پیکربندی اندروید استودیو می رسد. وقتی تصویر زیر را مشاهده کردید، Next را انتخاب کنید تا پیکربندی شروع شود.

مرحله دوم نصب: پیکربندی اندروید استودیو

سپس مطابق تصویر زیر گزینه Standard را انتخاب کنید تا تنظیمات استاندارد انجام شود. اگر روی گزینه Custom کلیک کنید، با یک سری تنظیمات اضافی روبرو خواهید شد که در شروع کار با اندروید استودیو اصلا نیازی به پیکربندی آن ها نخواهیم داشت.

پیکربندی و پیکربندی در نصب Android Studio

در قسمت بعدی باید تم اپلیکیشن اندروید استودیو را از بین دو گزینه Light و Darcula انتخاب کنیم. همانطور که از نام این دو پیداست، یک گزینه برای تم مشکی یا تیره و گزینه دیگر برای انتخاب تم روشن خواهد بود. به طور کلی، توسعه دهندگان بیشتر از تم سیاه استقبال می کنند.

انتخاب تم هنگام نصب Android Studio

پس از انتخاب موضوع برنامه، باید تأیید کنید که همه موارد مورد نیاز برنامه دانلود و نصب شده است.

دانلود و نصب تمام برنامه مورد نیاز را تأیید کنید

پس از تایید دانلود نیازمندی ها، باید منتظر دانلود نیازمندی های اندروید استودیو باشیم. شاید سخت ترین مرحله نصب اندروید استودیو همین قسمت باشد. از آنجایی که ایران توسط گوگل تحریم شده است و برای دانلود صحیح نیازمندی ها باید از نرم افزار تغییر IP استفاده کنید. گاهی اوقات ممکن است VPN کل سیستم را تونل کرده باشد، اما شما هنوز در دانلود آن فایل ها با مشکل مواجه هستید. زیرا دور زدن گوگل بسیار سخت است.

در انتظار بارگیری نیازمندی های Android Studio

آموزش کرک اندروید استودیو

نرم افزار اندروید استودیو یک نرم افزار رایگان و متن باز است که نیازی به کرک یا فعال سازی ندارد. در واقع گوگل تصمیم گرفت این نرم افزار را به صورت رایگان منتشر کند اما در عوض از استفاده کشورهایی که توسط آمریکا تحریم شده اند جلوگیری می کند. متاسفانه ایران یکی از آن کشورهای تحریم شده است. بنابراین با وجود اینکه نیازی به کرک نداریم باید از نرم افزار VPN استفاده کنیم.

برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو

یادگیری برنامه نویسی اندروید به دو گزینه اصلی نیاز دارد. اول یادگیری زبان برنامه نویسی Kotlin و دوم آموزش نصب و مدیریت اندروید استودیو و کار با این نرم افزار. پس از تسلط بر زبان کاتلین و نصب اندروید استودیو، آماده ورود به دنیای برنامه نویسی اندروید خواهید بود.

توجه داشته باشید که این مقاله بخشی از دوره آموزشی اندروید استودیو می باشد. دوره جامع و کامل نصب و راه اندازی اندروید استودیو که در آن به تمامی قسمت های مهم این نرم افزار می پردازیم. پس برای یادگیری کامل پنل ها و ویژگی های منحصر به فرد این ابزار، دوره مذکور را بررسی کنید.