منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • اسلایدر سایت چیست؟ اندازه لغزنده، کاربردها و روش های ساخت

اسلایدر سایت چیست؟ اندازه لغزنده، کاربردها و روش های ساخت

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
اسلایدر سایت چیست؟ اندازه لغزنده، کاربردها و روش های ساخت

با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، روش های طراحی وب سایت نیز دستخوش تغییرات و پیشرفت هایی شده است. به عنوان مثال در گذشته تنها روش های تخصصی طراحی سایت استفاده از کد نویسی بود، اما با ورود وردپرس به دنیای طراحی سایت، طراحی سایت بدون نیاز به دانش کدنویسی امکان پذیر شد. مهم نیست که چگونه سایت خود را راه اندازی می کنید، تکنیک های مختلفی برای بهبود عملکرد سایت شما وجود دارد، یکی از مهم ترین تکنیک های طراحی سایت استفاده از اسلایدر است. اسلایدرها می توانند نحوه نمایش محتوای وب سایت شما را به گونه ای تغییر دهند که تعداد زیادی از مطالب در حجم کم دیده شوند.

اگر می خواهید با اسلایدر سایت آشنا شوید و بدانید اسلایدر سایت چیست و چه کاربردی دارد، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله از وبلاگ پونیشا به معرفی ویژگی های یک اسلایدر وب سایت خوب می پردازیم و توضیح می دهیم که چه روش هایی برای ایجاد اسلایدر وجود دارد؟

اسلایدر سایت چیست؟

اسلایدر در وردپرس چیست؟

اسلایدر به معنای لغزنده است. اسلایدرها در واقع ابزارهایی هستند که می توانند محتوای سایت شما را به صورت اسلاید نمایش دهند. این محتوا ممکن است شامل تصاویر، متن، نمادها و پیوندها باشد. برای درک دقیق تر اسلایدر سایت، از یک مثال استفاده می کنیم. چرخ فلک های وب سایت نمونه ای از لغزنده های وب سایت هستند که چندین تصویر را در صفحه نمایش می دهند. از جمله این چرخ فلک ها می توان به چرخ فلک محصول اشاره کرد که چندین محصول را به همراه یک تصویر و یک متن کوتاه در نوار افقی نمایش می دهد.

نمونه دیگری از اسلایدرها جعبه های بزرگی هستند که احتمالاً در بالای وب سایت ها دیده اید. این فیلدها حاوی صفحاتی از تصاویر هستند که در یک دوره زمانی به شکل اسلاید تغییر می کنند.

چه نکاتی در طراحی اسلایدر مهم است؟

اسلایدرها تاثیر مستقیمی در جذب کاربران و افزایش بازدید از سایت شما دارند. وقتی کاربران وارد سایت شما می شوند، در نگاه اول اسلایدر شما را می بینند، هر چه این اسلایدرها جذابتر باشند، احتمال ماندن آنها در سایت شما بیشتر می شود. به عنوان مثال، در سایت فروشگاهی که محصولات متنوعی را به فروش می رساند، با استفاده از اسلایدر، دسته بندی محصولات، تخفیف های فصلی یا مناسبتی و جشنواره های فروشگاهی می توان در معرض دید کاربران قرار داد. هنگام ایجاد اسلایدر دقت کنید که محتوای شما برای کاربران خسته کننده نباشد و فقط نکات کلیدی و قابل توجه را در آن نشان دهید.

نکات مهم در طراحی اسلایدر

به یاد داشته باشید که نوار لغزنده شما در تمام صفحات سایت شما قابل نمایش است، بنابراین سعی کنید از تصاویر با کیفیت و اندازه کوچک استفاده کنید تا سرعت بارگذاری صفحه کاهش پیدا نکند. زیرا سرعت بارگذاری پایین صفحه رتبه سایت شما را در موتور گوگل پایین می آورد و لاگین گوگل شما کاهش می یابد.

ویژگی های یک اسلایدر وب سایت خوب چیست؟

رعایت ویژگی های زیر در هنگام طراحی یک اسلایدر حرفه ای به شما کمک می کند تا بیشترین بهره را از اسلایدر خود ببرید.

یک هدف خاص

برای اینکه یک اسلایدر سئوی وب سایت شما را بهبود بخشد یا ترافیک صفحات مهم شما را افزایش دهد، باید هدفمند باشد. به عنوان مثال، یک وب سایت برای خدمات مشاوره یا خرید و فروش املاک و مستغلات که محصولی برای فروش ندارد، باید مشتریان را به صفحه تماس هدایت کند، بنابراین باید پیوندی به صفحات تماس با ما در نوار لغزنده وب سایت خود داشته باشد یا آدرس را درج کند. و شماره تماس شرکت مستقیما در اسلایدها. برای نمایش دادن

کلمات کلیدی مرتبط

یک نوار لغزنده وب سایت خوب باید بتواند کاربران را روی پیامی که قصد ارائه آن را دارید متمرکز کند و در هنگام ورود کاربر به صفحه توضیح دهد. به عبارت دیگر، باید کلمه کلیدی شما را به کاربران منتقل کند. سعی کنید پیامی را در اسلایدها نشان دهید که مورد پسند عموم مردم باشد تا میزان بازدید از سایت شما افزایش یابد.

دکمه CTA

یک نوار لغزنده خوب فرصت مناسبی را برای پیوند دادن به صفحات فرود فراهم می کند، بنابراین باید یک گزینه تماس برای اقدام برای تشویق کاربران به خرید یا دریافت خدمات وجود داشته باشد.

توافق با محتوای سایت

یکی از مهم ترین عناصری که در ساخت اسلایدر باید رعایت شود هماهنگی اسلایدرها با محتوای سایت است که بسیار ساده است.

سرعت بارگذاری

نکته دیگری که برای جذب و حفظ کاربران در وب سایت شما حائز اهمیت است سرعت لود سریع اسلایدر است تا مخاطب خسته نشود و سایت را ترک نکند.

طراحی گرافیک پایه

جذابیت بصری یک وب سایت همیشه تاثیر زیادی در جذب کاربران دارد، اسلایدرها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تم و رنگ آمیزی اسلایدرها باید با پس زمینه و فرمت وب سایت هماهنگ باشد. برخی از طراحان وب سایت معتقدند که هرچه عناصر گرافیکی بیشتری در ساخت اسلایدها استفاده کنند، جذابیت بیشتری خواهند داشت. اگر این تفکر اشتباه است و استفاده از جلوه های بصری و گرافیکی باید منطقی و اصولی باشد.

اندازه استاندارد لغزنده چیست؟

یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در ساخت اسلایدر وب سایت باید در نظر گرفت اندازه تصاویر اسلایدر است که تاثیر مستقیمی بر کیفیت و سرعت بارگذاری سایت دارد. اندازه تصاویر استفاده شده در نوار لغزنده به عرض صفحه ای که کاربران با آن وارد می شوند بستگی دارد. در واقع اندازه اسلایدر وب سایت باید به گونه ای باشد که با سرعت و کیفیت بالا بارگذاری و در دسترس کاربران موبایل و دسکتاپ باشد.

اندازه عرض صفحه در دستگاه های تلفن همراه حدود 320 پیکسل و در مانیتورهای بزرگ یا دسکتاپ حدود 1320 پیکسل است. برای اینکه کیفیت تصویر پس از تغییر اندازه پایین نیاید، بهتر است از وب سایت ها یا اپلیکیشن های تغییر اندازه تصویر استفاده کنید.

نکته قابل توجه در اینجا این است که تصاویر وب پسند هستند که در زیر توضیح داده شده است:

  • اندازه تصویر اسلایدرها باید همان اندازه باشد که در طراحی وب سایت تعیین شده است.
  • سعی کنید تصاویر خود را کوچکتر از 1920 در 1200 پیکسل نگه دارید.
  • هنگام ذخیره تصاویر در فتوشاپ، گزینه “save for web” را انتخاب کنید تا حجم فایل بدون کاهش کیفیت تصویر کاهش یابد.

نکته: اگر سایت شما با وردپرس ساخته شده باشد، اندازه اسلایدر پیش فرض متفاوت خواهد بود. اندازه اسلایدها در سایت های وردپرس 1200 پیکسل عرض و 800-500 پیکسل ارتفاع است. همچنین به یاد داشته باشید که ویرایش تصاویر در اسلایدرهای کوچکتر از اسلایدرهای بزرگتر آسانتر است.

استفاده از اسلایدر وب سایت چیست؟

برای بهبود سئو و جذب کاربران می توان از اسلایدر در قسمت های مختلف سایت استفاده کرد. اما اسلایدرها در کدام قسمت سایت بهترین تاثیر را دارند؟ برای جذابیت بیشتر وب سایت خود می توانید از اسلایدرها به روش های زیر استفاده کنید.

سر قهرمان

شما می توانید پیام اصلی و کلمه کلیدی سایت خود را از طریق اسلایدر هدر به کاربران منتقل کنید. اگر هدف شما تماس با مخاطبین است، پیوندهای صفحه مخاطبین را در آنجا قرار دهید. یا اگر می خواهید با کاربران تعامل داشته باشید، می توانید دکمه عضویت سریع را روی نوار لغزنده قرار دهید.

نمایش لوگوها

در ویترین محصول نیز از نوار لغزنده چرخ فلک استفاده شده است. می توانید لوگوی شرکت ها و برندهایی را که با آنها کار می کنید نمایش دهید. این کار باعث افزایش اعتماد مخاطب به شما می شود.

نمایشگاه محصولات

محصولات یا محصولات محبوب و پرطرفدار که شامل تخفیف هستند را در نوار افقی قرار دهید تا کاربران را تشویق به ماندن در صفحه کنید.

اسلایدر پست

می توانید با استفاده از اسلایدرها پست های جدید داغ را در صفحه خود نمایش دهید و کاربران را به خواندن مطالب تشویق کنید.

نوار لغزنده ویدیو

اگر قصد آموزش چیزی را دارید، محتوای بصری و ویدئو بسیار موثر است. می‌توانید از ویدیوهای دوربین موجود یا YouTube کمک بگیرید یا خودتان ویدیو را ضبط کنید. سپس ویدیوها را با استفاده از اسلایدرها در دسترس کاربران قرار دهید.

لغزنده گواهی

برای اینکه کاربران مشتری شما شوند، باید به شما اعتماد کنند. برای این منظور می توانید تمجیدها، گواهی ها، تقدیرنامه ها و حتی نظرات مثبت و رضایت کاربران را در اسلایدرها بارگذاری کنید.

گالری عکس

برای آشنایی بهتر مردم با کسب و کار خود، می توانید چندین تصویر از گردش کار، محیط کار و خدماتی که ارائه می دهید به صورت گالری در بالای صفحه خود قرار دهید.

تبلیغات

اسلایدرها یکی از موثرترین روش‌های تبلیغاتی هستند که می‌توانید سایر مشاغل را در چندین صفحه تبلیغ و معرفی کنید.

روش های ساخت اسلایدر وب سایت

راه های مختلفی برای ساخت اسلایدر وجود دارد که برخی از آنها نیاز به کدنویسی ندارند و برخی نیاز به دانش کدنویسی دارند.

با استفاده از جاوا اسکریپت بوت استرپ (html و css) می توانید اسلایدر مورد نظر خود را با کدنویسی ایجاد کنید. اما اگر هیچ یک از روش های بالا را نمی دانید، نگران نباشید. هنگام طراحی وب سایت با وردپرس، می توانید از افزونه Revolution برای ایجاد یک اسلایدر یا کمک گرفتن از صفحه سازهایی مانند ویژوال کامپوزر استفاده کنید.

مزایا و معایب استفاده از اسلایدر وب سایت چیست؟

اسلایدرها می توانند تا حد زیادی در بهبود رتبه سایت شما کمک کنند. اما استفاده از آنها می تواند معایبی نیز داشته باشد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

مزایای استفاده از اسلایدر سایت

اکثر طراحان وب بر این باورند که استفاده از اسلایدر سایت دارای مزایای زیر است:

افزایش مدت زمان حضور کاربران در سایت

با توجه به اینکه اسلایدرها به صورت خودکار و در زمان مشخصی حرکت می کنند، در صورت جذابیت برای مخاطب، کاربران منتظر دیدن تمامی اسلایدها می مانند که باعث افزایش زمان حضور کاربران در وب سایت شما می شود.

صرفه جویی در زمان کاربر

برخی از کاربران حوصله یا وقت خواندن مطالب سنگین و طولانی را ندارند. به همین دلیل ممکن است پس از برخورد با متون طولانی، صفحه وب سایت را ببندند. با استفاده از اسلایدرها می توانید مطالب مهم را در یک نگاه به کاربران ارائه دهید.

دسترسی آسان و سریع برای کاربران

اگر سایت شما دارای نقشه مبهم باشد، کاربران به راحتی می توانند با کلیک بر روی اسلایدها وارد قسمت های مهم سایت شما شوند.

صرفه جویی در فضا

اسلایدرها به شما کمک می کنند تا چندین بخش را در یک بخش جمع آوری کرده و به کاربران نمایش دهید. این باعث صرفه جویی در فضای روی صفحه نمایش شما می شود.

معایب استفاده از اسلایدر سایت

برخی از طراحان سایت بر این باورند که استفاده از اسلایدرها می تواند تاثیر منفی بر تجربه کاربر داشته باشد. از جمله معایب استفاده از اسلایدر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سردرگمی مصرف کننده

اگر نوار لغزنده شما بدون هدف باشد، می تواند کاربران را گیج کند زیرا چندین پیشنهاد و پیام را به طور همزمان به کاربران ارائه می دهد.

اشغال فضا

برخی از طراحان بر این باورند که لغزنده ها فضای زیادی را اشغال می کنند و می توان به جای آن از عناصر مفیدتری استفاده کرد.

خروج کاربر از سایت

اگر اسلایدر شما تبلیغاتی است، کاربران ممکن است آن را نادیده بگیرند و صفحه شما را ترک کنند و فکر کنند که تمام محتوای شما تبلیغاتی است.

اندازه نوار لغزنده نامناسب

برخی از اسلایدرها موبایل فرندلی نیستند و تاثیر خوبی روی صفحه نمایش موبایل ندارند. این کار ظاهر صفحه شما را کاهش می دهد و ممکن است کاربران برای بار دوم وارد صفحه شما نشوند.

البته همه این موارد را می توان به راحتی برطرف کرد و نمی توان از مزایای زیاد اسلایدرها چشم پوشی کرد. به عنوان مثال می توان مشکل کاهش سرعت وب سایت را با روش های بهینه سازی یا استفاده از طراحی واکنش گرا برای حل مشکل نمایش در دستگاه های تلفن همراه حل کرد. همچنین همانطور که قبلا ذکر شد، اگر از اسلایدرها به درستی استفاده کنیم، نه تنها فضای زیادی را اشغال نمی کنند، بلکه محتوای زیادی نیز دارند.

نتیجه

همانطور که گفته شد به کادرهای چند اسلایدی که معمولا در بالای صفحات وب سایت قرار می گیرند و در فواصل زمانی معین چندین اسلاید را نمایش می دهند، اسلایدر سایت می گویند. در این پست از وبلاگ پونیشا توضیح دادیم که اسلایدر چیست و در مورد استفاده از اسلایدر و تاثیر آن ها در رتبه بندی و بهینه سازی سایت صحبت کردیم. امیدواریم مطالب ذکر شده در طراحی وب سایت شما مفید واقع شود.

5.5 – (1 امتیاز)