منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • هاست چیست؟ یک میزبان خوب بودن چه مزایایی دارد؟

هاست چیست؟ یک میزبان خوب بودن چه مزایایی دارد؟

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
هاست چیست؟ یک میزبان خوب بودن چه مزایایی دارد؟

ایجاد وب سایت بدون هاست مناسب امکان پذیر نیست. اگر تصمیم دارید وارد دنیای دیجیتال مارکتینگ شوید و محصولات یا خدمات خود را از طریق وب سایت به مصرف کنندگان ارائه دهید، بدون شک به یک میزبان وب نیاز خواهید داشت. نباید فراموش کنید که تمامی خدماتی که از طریق وب سایت شما به کاربران ارائه می شود به دلیل فضای ارائه شده توسط هاست است. هر یک از سرورهایی که مسئولیت میزبانی وب سایت شما را بر عهده دارند، درست مانند دروازه ای هستند که کاربران را برای ورود به صفحات مختلف وب میزبانی می کند.

در این مقاله که به طور خاص به موضوع هاست مربوط می شود به انواع هاست و کاربرد هر کدام می پردازیم. در ادامه به این سوال پاسخ می دهیم که کدام هاست ایرانی بهتر است یا خارجی. برای اطلاع از اهمیت هاست برای توسعه کسب و کار و البته برای وب سایت خود، توصیه می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

هاست چیست؟

هاست چیست؟

کلمه Host در انگلیسی به معنای میزبان است. در یک تعریف تخصصی تر، هاست بخشی از سروری است که وب سایت در آن قرار دارد. به طور کلی یک سرور شامل چندین قسمت مختلف و متنوع است که هر کدام در پارتیشن مجازی هاست نامیده می شوند. مهم ترین کاری که پس از طراحی وب سایت و تعیین اهداف مهم برای راه اندازی کسب و کار و بازاریابی دیجیتال باید انجام دهید، گرفتن هاست است.

به عبارت ساده تر، هر بخشی از سرور مورد نظر که به عنوان هاست عمل می کند، مسئولیت حفظ فضای وب سایت را بر عهده می گیرد تا مشکلی در راه اندازی و دسترسی به صفحات و بخش های مختلف وجود نداشته باشد. مهمترین مفاهیمی که بعد از تعریف هاست وجود دارد و باید مورد توجه قرار گیرد میزان رم، میزان فضای میزبانی، میزان پهنای باند وب سایت و … می باشد.

پس از در نظر گرفتن تمام مفاهیم، ​​باید هاست مورد نظر را از یک شرکت هاستینگ با در نظر گرفتن تمام ویژگی های مورد نیاز استخدام کنید. به زبان ساده، با اجاره هاست سالانه، بخشی از سرور شرکت هاستینگ را به دست می آورید تا تمامی اطلاعات، اسناد و فایل های وب خود را در آن فضا قرار دهد.

انواع هاست و کاربرد هر کدام

انواع هاست و کاربرد هر کدام

شرکت های هاست انواع مختلفی از هاست ها را برای میزبانی وب سایت شما ارائه می دهند. هر کدام از این هاست ها تعریف خاصی دارند و از نظر عملکردی با یکدیگر متفاوت هستند. در بخش بعدی به همه آنها خواهیم پرداخت.

هاست اشتراکی

اگر به تازگی کسب و کار خود را در دنیای دیجیتال مارکتینگ شروع کرده اید و از نظر ترافیک انتظار زیادی ندارید، هاست اشتراکی ایده آل ترین گزینه است. در این نوع هاست سرور شامل چندین بخش است و توسط چندین سایت به اشتراک گذاشته می شود که هر بخش مربوط به یک وب سایت است. با این حال، صدها یا هزاران وب سایت می توانند بر روی یک سرور معین میزبانی شوند. بزرگترین عیب این نوع هاست این است که در صورت هک شدن یک وب سایت، سایر وب سایت های موجود در آن سرور در معرض خطر قرار می گیرند.

سرورهای نیمه اختصاصی

این نوع هاست که به هاست VPS نیز معروف است، سرور را با تکیه بر نرم افزارهای تخصصی مانند vmware به چند قسمت و مجزا تقسیم می کند تا هر قسمت یک سرور مجزا در نظر گرفته شود. با این نوع هاست، مشتریان شما به منابع بسیار بیشتری نسبت به وب سایت دسترسی دارند.

سرور های اختصاصی

اگر کسب و کار شما نیاز به فضای بزرگی برای کار دارد، می توانید با پرداخت هزینه بیشتر از سرورهای اختصاصی بهره ببرید. با این نوع هاست، وب سایت شما بر روی سروری قرار می گیرد که مخصوص شماست.

هاست ابری

هاست ابری تمامی قابلیت های نرم افزاری و سخت افزاری را برای وب سایت شما فراهم می کند. با این نوع هاست، چندین سرور همیشه در حالت شبکه در حال اجرا هستند و وب سایت شما محدود به یک سرور خاص با منابع کم نیست. با استفاده از این نوع هاست می توانید همیشه وب سایت خود را به روز نگه دارید. البته عیب اصلی این هاست ها این است که به دلیل پراکندگی زیاد اطلاعات و داده ها، پشتیبان گیری یا بازیابی اطلاعات بسیار مشکل خواهد بود.

هاست وردپرس

اگر کسب و کار شما در فضای وردپرس وجود دارد یا قصد دارید یک سایت وردپرسی طراحی کنید و فکر می کنید از این طریق رشد خواهید کرد، بهتر است هاست وردپرس را انتخاب کنید. میزبانی وردپرس را می توان در سرورهای لینوکس و ویندوز پشتیبانی کرد و به منابع سرور نیاز دارد. به همین دلیل باید از سرورهای مجهز به منابع کافی و سخت افزار قدرتمند استفاده کرد. تنها نقطه ضعف این نوع هاست، هزینه مجوز است که بسته به نوع شرکت میزبان متفاوت خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم وردپرس چیست را مطالعه کنید.

یک هاست خوب چه ویژگی هایی دارد؟

یک هاست خوب برای میزبانی کامل وب سایت شما باید دارای ویژگی های زیر باشد:

  • شما ظرفیت و حجم مناسب برای اطلاعات وب سایت خود را دارید
  • پهنای باند هاست باید با توجه به بازدید از وب سایت شما تعیین شود. پهنای باند یک هاست خوب باید همیشه از میانگین بازدید و حجم آپلود و دانلود وب سایت شما بیشتر باشد.
  • امکان اضافه کردن چندین دامنه مختلف (اگر نمی دانید دامنه چیست، مقاله ما را در این زمینه بخوانید.)
  • به شما امکان می دهد ایمیل های سفارشی با نام وب سایت ایجاد کنید
  • پایگاه داده کافی برای شما و وب سایتتان فراهم کند
  • پشتیبانی دقیق و قابل اعتمادی وجود دارد که به شما کمک می کند مشکلات خود را به صورت 24 ساعته به صورت آنلاین و به صورت پرسش و پاسخ حل کنید.
  • پشتیبان‌گیری را فعال کنید
  • امکان ارائه گواهی SSL را فراهم کنید
  • همیشه در دسترس یا به اصطلاح uptime

میزبان ایرانی بهتر است یا خارجی؟

قبل از ورود به این بحث مهم، یادآوری این نکته ضروری است که هر میزبانی با توجه به ویژگی ها و امکاناتی که دارد از مزایا و معایب خاص خود بهره برده است. به همین دلیل بهتر است ابتدا تمامی نیازهای خود را با توسعه دهنده و طراح وب سایت خود در میان بگذارید و در نهایت هاست ایرانی یا خارجی خریداری کنید. برخی از صاحبان مشاغل اینترنتی به اشتباه معتقدند که اگر وب سایت آنها بر روی هاست ایرانی میزبانی شود، سرعت آن بیشتر خواهد شد. اما واقعا اینطور نیست.

انتخاب هاست ایرانی و خارجی از نظر سرعت تفاوت چندانی ندارد و در صورت استفاده از هاست خارجی با کیفیت و خوب از سرعت بالاتری برخوردار خواهید شد. اگر وب سایت شما جزو دسته بندی های سازمانی یا دولتی نیست، نیازی به تهیه هاست ایرانی ندارید و می توانید از هاست های خارجی نیز بهره ببرید.

مرکز داده و اطلاعات ایرانیان هاست در ایران قرار دارد و به همین دلیل می توانید در امکانات آن حساب اختصاصی باز کنید. مهمترین مزیت استفاده از این نوع هاست این است که می توانید انتظار داشته باشید سرعت بارگذاری وب سایت خود را افزایش دهید، رتبه وب خود را در موتورهای جستجو مانند گوگل افزایش دهید و داده ها را به دلیل جریمه ها از دست ندهید و غیره.

البته بک آپ گرفتن در هاست ایرانی راحت تر از هاست خارجی است. ناگفته نماند که اگر هاست خارجی مورد نظر شما دارای پشتیبانی قدرتمند و امکانات ویژه است، می توانید یک حساب اختصاصی برای پاور پشتیبان باز کنید.

نتیجه

هاست مهمترین بخش ایجاد یک وب سایت است و بدون استفاده از امکانات میزبانی آن نمی توان روی سرورهای مختلف مدیریت کرد. با استفاده از یک هاست خوب می توانید سرعت بارگذاری و بارگذاری سایت را افزایش دهید، نگران از دست رفتن اطلاعات و پایگاه داده نباشید و می توانید به موفقیت در بازاریابی دیجیتال امیدوار باشید. در این مقاله به طور کامل توضیح داده ایم که هاست چیست، همچنین به انواع و کاربردهای آن پرداخته ایم. می توانید برای ارائه هاست مورد نظر خود با خدمات مدیریت میزبان وب پونیشا یک حساب اختصاصی باز کنید و وب سایت خود را در کسب و کارهای مختلف اینترنتی راه اندازی کنید. با ایجاد پروژه خود در Punisha از بهترین امکانات موجود در دنیای میزبانی وب آزاد بهره ببرید.