طراحی گرافیک چیست و چه کاربردی دارد + راهنمای کامل

طراحی گرافیک چیست و چه کاربردی دارد + راهنمای کامل

به طراحی گرافیک فکر کنید! اولین چیزهایی که به ذهن می رسد چیست؟ احتمالاً لوگو، گرافیک دیجیتال، تصویر، جلد مجله و غیره. اولین چیزهایی هستند که به ذهن می رسند و خب… کاملا حق با شماست!
طراحی گرافیکی اشکال و اندازه های مختلفی دارد و وجه مشترک همه آنها این است که برای برقراری ارتباط بصری طراحی شده اند و معمولاً روی رایانه ها و تبلت ها انجام می شوند.
در این مقاله، راهنمای جامعی را گردآوری کرده‌ایم تا به شما کمک کند بهتر بفهمید طراحی گرافیک چیست و چرا اهمیت دارد و همچنین چگونه آن را به چیزی تبدیل کنید که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طراحی گرافیک چیست؟

طراحی گرافیکی فرآیند ایجاد محتوای بصری است که به برقراری ارتباط بهتر با مخاطب کمک می کند. هنر ارتباط بصری به ویژه برای برندها و مشاغلی که به دنبال ارتباط ویژه با مخاطبان و مخاطبان هدف خود هستند کاملاً ضروری است. و طراحی گرافیک یکی از بهترین راه ها برای برقراری ارتباط است.

برای درک بهتر نحوه عملکرد طراحی گرافیک، باید عناصر مختلفی را که یک طراحی خوب را تشکیل می دهند، درک کنیم. این عناصر در طراحی گرافیک عبارتند از: رنگ، تایپوگرافی، خط، شکل، اندازه، فضا، بافت و سلسله مراتب.

همچنین اصولی وجود دارد که طراحان گرافیک باید از آنها پیروی کنند تا طرح های خود اثربخشی بیشتری داشته باشند و توجه بیشتری را به خود جلب کنند. شاید نام این اصول طراحی یعنی اصول طراحی گشتالت را شنیده باشید.

اصول گشتالت یک نظریه روانشناختی است که چگونگی درک بصری مغز انسان را توضیح می دهد. مفهوم گشتالت به زبان ساده به این معناست که مغز انسان برای درک بهتر موضوعات، آنها را با عناصر مشابه گروه بندی می کند و تصاویر پیچیده را برای مغز آسان می کند. به عبارت دیگر، بر اساس اصول گشتالت، ذهن انسان در اولین برخورد با تصاویر به جای درک همه چیز به جز تصویر، تصویری کلی را تصور می کند. این اصول عبارتند از:

  • اصل تشبیه
  • اصل تداوم یا تداوم
  • اصل مجاورت
  • اصل تقارن
  • اصل تکمیل، ادغام یا لگن
  • اصل شکل و زمینه
  • اصل سرنوشت مشترک
  • اصل همپوشانی
  • اصل موازی بودن
  • اصل جزء مشترک
  • اصل عنصر متصل

کنار هم قرار دادن تمامی عناصر و رعایت اصول مختلف می تواند یک طرح پایه را به یک طراحی گرافیکی حرفه ای تبدیل کند.

در واقع، تقریباً همه ما امروزه در زندگی روزمره خود نوعی طراحی گرافیکی انجام می دهیم – چه اضافه کردن متن به تصویر برای رسانه های اجتماعی یا کدنویسی رنگ برای کار. اساساً، اگر محتوای بصری ایجاد می کنید، در حال تمرین نوعی طراحی گرافیکی هستید.

چرا طراحی گرافیک مهم است؟

دلایل زیادی برای اهمیت طراحی گرافیک وجود دارد. اول، طراحی گرافیک در قلب هر لوگویی است که تا به حال دیده اید. دوم، به تمام محتوایی که هر روز در شبکه های اجتماعی مختلف می بینید فکر کنید! بله، همه اینها طراحی گرافیکی است.
علاوه بر این، طراحی گرافیک بخشی از طراحی پوستر تبلیغاتی، طراحی جلد کتاب، چیدمان مجله، طراحی محصول، طراحی لباس و بسیاری موارد دیگر است.
مهمتر از همه، طراحی گرافیک در کسب و کار شما می تواند به ایجاد هویت برند، شناخت هر چه بهتر مخاطبانتان کمک کند و تاثیری ماندگار بر ذهن آنها بگذارد.

درباره تاریخچه طراحی گرافیک بیشتر بدانید

در تاریخ بشریت، هنر و ارتباطات، طراحی گرافیک مفهومی نسبتاً جدید است. اولین استفاده ثبت شده از این اصطلاح در یک کتابچه راهنمای دستورالعمل در سال 1908 برای چاپگرها در سانفرانسیسکو و در یک تبلیغ در سال 1918 برای مدرسه هنر و صنایع دستی کالیفرنیا است.
البته طراحی گرافیک به عنوان یک هنر گمنام از دیرباز وجود داشته است. به عنوان مثال، کتیبه های دیوار غار از هزاران سال قبل از میلاد مسیح، نمونه کاملی از ارتباطات بصری و طراحی گرافیکی است. اما زمانی که این اصطلاح برای اولین بار در یک زمینه آکادمیک ظاهر شد، زمینه را فراهم کرد تا طراحی گرافیک به یک فرآیند رسمی، یک استراتژی و حتی یک علم قابل یادگیری تبدیل شود.
در اوایل دهه 1900، که با ظهور شرکت‌های بزرگ در چارچوب انقلاب صنعتی قرن قبل فاصله چندانی نداشت، طراحی گرافیک همراه با رشد اقتصاد کسب‌وکار رسمی‌تر شد و از آن زمان بیشتر برای اهداف تبلیغاتی و برندسازی استفاده می‌شود.
عصر دیجیتال یک تغییر ظریف در تعریف طراحی گرافیک ایجاد کرده است. اکنون، اصطلاح طراحی گرافیک دیگر چیزی ثابت را توصیف نمی کند، بلکه به چیزی قابل تغییر اشاره دارد، چیزی که می تواند تغییر کند، چیزی که بیننده به معنای واقعی کلمه می تواند با آن تعامل سازنده داشته باشد. اگرچه این امر بسیاری از رشته های جدید را وارد عرصه طراحی کرد، اما اصول اولیه و هدف اصلی ایجاد ارتباط بصری مؤثر در طول قرن ها ثابت مانده است.

انواع طراحی گرافیکی و کاربردهای آن برای کسب و کار

طراحی گرافیکی هویت بصری; لباس و شخصیت برند

اولین نوع طراحی گرافیکی، طراحی هویت برند است. این به تنهایی یکی از مهم ترین انواع طراحی گرافیکی است که باید بدانید. در واقع هیچ برندی بدون ایجاد هویت موفق نخواهد بود. این شناسایی شامل: طراحی لوگو، پالت رنگ، فونت و تایپوگرافی، تصاویر، مدل ها و اشکال، بروشورها است. یک طراح گرافیک که در زمینه هویت برند فعالیت می کند باید با مخاطبان برند و سلیقه آن آشنا باشد.

طراحی گرافیکی برای بازاریابی و تبلیغات موفق

این نوع طراحی گرافیکی بر روی شبکه های اجتماعی، وب سایت ها، تبلیغات آنلاین و آفلاین تمرکز دارد. تمام بیلبوردهایی که در حین رانندگی از کنار آنها می گذریم، همه بروشورهایی که در کافه ها و رستوران ها می بینیم، و همه پست هایی که هنگام مرور شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام می بینیم، بخشی از طراحی گرافیکی برای بازاریابی و تبلیغات هستند.

طراحی رابط کاربری گرافیکی؛ تجربه کاربر پسند

رابط کاربری یا طراحی UI بیشتر بر طراحی وب سایت ها، نرم افزارها، برنامه ها و سایر برنامه های آنلاین تمرکز دارد. این تخصص نیاز به طراحی دارد که جذابیت بصری برنامه را افزایش دهد و در عین حال اطمینان دهد که استفاده از آن برای کاربر آسان است.

بسته بندی و طراحی گرافیکی محصول؛ خلاقیت و تفکر طراحی

برای فروش محصولاتی که سایر شرکت ها می فروشند، باید راهی برای متمایز کردن خود بیابید. اغلب اوقات بسته بندی خوب راه را به شما نشان می دهد. چه مینیمال یا خلاقانه، ظاهر بسته بندی بسیار مهم است. طراحان بسته بندی برای جلب نظر گروه هدف بیش از رقبا به چالش کشیده می شوند تا راه هایی برای منحصر به فرد بودن بیابند.
اما طراحی محصول شامل ایجاد طرح کلی از محصولات و نحوه ارائه آنها به مخاطب است. این محصول می تواند هر چیزی باشد. از چاپ تی شرت و بطری گرفته تا پیکسل و لیوان قهوه!

طراحی گرافیکی نشریات; لحن پست

نوع دیگری از طراحی گرافیکی که باید بدانیم طراحی مجله است. طراحی نشریه شامل طراحی هایی مانند مجلات، کتاب ها و کتاب های الکترونیکی، مقالات، گزارش ها، خبرنامه ها و غیره است. این طراحان باید بتوانند یک طرح بصری جذاب ایجاد کنند که علاوه بر خوانایی، اطلاعات مفیدی را نیز منتقل کند.

طراحی فونت

به تمام فونت هایی که هر روز می بینید فکر کنید. فونت این وبلاگ را بررسی کنید! یک نفر باید همه اینها را طراحی کند. هر فونت، حتی ساده ترین فونت ها مانند Arial و غیره، توسط یک طراح ایجاد می شود. امروزه هر برندی به دنبال فونت برند خود است!

طراحی گرافیک انیمیشن; داستان سرایی تصویری

معمولاً این نوع طراحی را در ویدیوها یا گیف ها می بینیم. طراحی گرافیک انیمیشن نیاز به ابزار و تخصص خاصی دارد.

هزینه طراحی گرافیک چقدر است؟

هزینه های طراحی گرافیک توسط عوامل زیادی از جمله موارد فوق، ماهیت پروژه، زمان پروژه و غیره تعیین می شود. مهم ترین نکته برای تعیین هزینه طراحی گرافیک، شناسایی نیاز اصلی، مخاطب و کاربردهای آن است.

9 ابزار طراحی که هر طراح گرافیکی باید بداند

ابزارهای بی شماری برای طراحی گرافیک وجود دارد و یادگیری نحوه کار با آنها برای یک طراح گرافیک بسیار مهم است. هر کارفرمایی می خواهد بهترین طراح را با بهترین ابزارهای موجود استخدام کند. برخی از مهم ترین و محبوب ترین ابزارهای طراحی گرافیک عبارتند از:

1. Illustrator (Adobe Illustrator):

به عنوان یک طراح گرافیک، اگر طراحی شما حول محور وکتورها می چرخد، پس این نرم افزار بهترین دوست شماست! این نرم افزار به شما این امکان را می دهد که لوگوها، فونت ها، طرح های گرافیکی و وکتورهای کاملا منحصر به فرد ایجاد کنید.

2. فتوشاپ (Adobe Photoshop):

جامع‌ترین ابزار ویرایش گرافیک تا به امروز، که استاندارد طلایی را برای سایر نرم‌افزارهای ویرایش تصویر در سراسر جهان تعیین می‌کند. همچنین اگر یک طراح مبتدی هستید، این ابزار می تواند کمک زیادی به شما برای شروع کار کند.

3. InDesign (Adobe InDesign):

طراحی گرافیکی برای کتاب های الکترونیکی، مجلات آنلاین و سایر نشریات آنلاین می تواند یک کار بسیار چالش برانگیز باشد زیرا همه عوامل لازم باید در نظر گرفته شوند. مانند فونت، تصاویر، رنگ ها و غیره. باید توجه داشت. اینجاست که این نرم افزار به کمک شما می آید.

4. طرح:

Sketch به طور انحصاری بر روی کامپیوترهای مک کار می کند و یکی از بهترین برنامه های طراحی و نقاشی برای هنرمندان دیجیتال است.

5. Inkscape:

این نرم افزار یک ابزار گرافیکی وکتور رایگان و متن باز است که با چندین پلتفرم سازگار است. همچنین از ادغام فایل ها با نرم افزارهای دیگر مانند Adobe Illustrator نیز پشتیبانی می کند و اجازه می دهد.

6. Canva:

Canva یک ابزار طراحی گرافیکی رایگان با رابط کاربری ساده و بصری است که حتی افراد مبتدی نیز می توانند به راحتی با آن کار کنند. این ابزار شامل هزاران فونت، پس‌زمینه و قالب است که به شما امکان می‌دهد ویژگی‌هایی را که دوست دارید ترکیب، مطابقت و ویرایش کنید.

7. گیمپ:

این ابزار یکی از بهترین ابزارهای رایگان برای ویرایش حرفه ای عکس و طراحی گرافیکی است و امروزه به عنوان جایگزینی سبک برای Adobe Photoshop محسوب می شود.

8. Affinity Designer:

این ابزار یک جایگزین مقرون به صرفه برای Adobe Illustrator با ابزارهای طراحی، ویژگی ها و عملکرد مشابه است. این نرم افزار همچنین برای طراحان گرافیک مبتدی با ویژگی های کاربر پسند مناسب است.

9. افتر افکت (Adobe After Effects):

این نرم افزار بیشتر به خاطر قابلیت های متحرک شناخته شده است، اما ابزاری شگفت انگیز برای طراحان گرافیک نیز می باشد. این ابزار ترکیبی از گرافیک انیمیشن و نرم افزار جلوه های بصری با امکاناتی مشابه گروه Adobe می باشد.

بیشتر این نرم افزارهای پرطرفدار در زمینه طراحی گرافیک هستند و برای آشنایی با بهترین نرم افزارهای ساخت لوگوهای منحصر به فرد و خلاقانه این مقاله را مطالعه کنید.

پانیشا راهنمای قابل اعتماد برای انتخاب بهترین طراحان گرافیک آزاد

با تمام توضیحاتی که در این مقاله گفته شد، اهمیت طراحی گرافیک به خوبی درک می شود. زیرا این هنر و تجربه در قلب هر لوگو، بسته بندی، فونت و غیره ای است که تا به حال دیده اید. طراحی گرافیک به کسب و کار شما هویت می بخشد و آن را از رقبا متمایز می کند. طراحی گرافیکی خوب در تمام جنبه ها می تواند وفاداری مشتری به برند شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و شانس تبلیغات دهان به دهان را افزایش دهد.
برای سفارش طراحی گرافیکی خود می توانید به فریلنسرهای خلاق، مجرب و حرفه ای پونیشا تکیه کنید و با ثبت سفارش فریلنسر مورد نظر خود را انتخاب کنید و با امکان پرداخت مطمئن پس از اتمام و رضایت شغلی تحولی شگفت انگیز در کسب و کار خود ایجاد کنید.
امیدواریم این مقاله راهنمای کلی خوبی برای آشنایی بیشتر و بهتر با انواع طراحی گرافیکی و اهمیت آن برای کسب و کار شما بوده باشد.

به این مقاله امتیاز دهید

طراحی گرافیک چیست و چه کاربردی دارد + راهنمای کامل

طراحی گرافیک چیست و چه کاربردی دارد + راهنمای کامل

به طراحی گرافیک فکر کنید! اولین چیزهایی که به ذهن می رسد چیست؟ احتمالاً لوگو، گرافیک دیجیتال، تصویر، جلد مجله و غیره. اولین چیزهایی هستند که به ذهن می رسند و خب… کاملا حق با شماست!
طراحی گرافیکی اشکال و اندازه های مختلفی دارد و وجه مشترک همه آنها این است که برای برقراری ارتباط بصری طراحی شده اند و معمولاً روی رایانه ها و تبلت ها انجام می شوند.
در این مقاله، راهنمای جامعی را گردآوری کرده‌ایم تا به شما کمک کند بهتر بفهمید طراحی گرافیک چیست و چرا اهمیت دارد و همچنین چگونه آن را به چیزی تبدیل کنید که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طراحی گرافیک چیست؟

طراحی گرافیکی فرآیند ایجاد محتوای بصری است که به برقراری ارتباط بهتر با مخاطب کمک می کند. هنر ارتباط بصری به ویژه برای برندها و مشاغلی که به دنبال ارتباط ویژه با مخاطبان و مخاطبان هدف خود هستند کاملاً ضروری است. و طراحی گرافیک یکی از بهترین راه ها برای برقراری ارتباط است.

برای درک بهتر نحوه عملکرد طراحی گرافیک، باید عناصر مختلفی را که یک طراحی خوب را تشکیل می دهند، درک کنیم. این عناصر در طراحی گرافیک عبارتند از:

  • رنگ
  • تایپوگرافی
  • خط
  • فرم
  • اندازه
  • فضا
  • بافت
  • سلسله مراتب

همچنین اصولی وجود دارد که طراحان گرافیک باید از آنها پیروی کنند تا طرح های خود اثربخشی بیشتری داشته باشند و توجه بیشتری را به خود جلب کنند. شاید نام این اصول طراحی یعنی اصول طراحی گشتالت را شنیده باشید.

اصول گشتالت یک نظریه روانشناختی است که چگونگی درک بصری مغز انسان را توضیح می دهد. مفهوم گشتالت به زبان ساده به این معناست که مغز انسان برای درک بهتر موضوعات، آنها را با عناصر مشابه گروه بندی می کند و تصاویر پیچیده را برای مغز آسان می کند. به عبارت دیگر، بر اساس اصول گشتالت، ذهن انسان در اولین برخورد با تصاویر به جای درک همه چیز به جز تصویر، تصویری کلی را تصور می کند. این اصول عبارتند از:

  • اصل تشبیه
  • اصل تداوم یا تداوم
  • اصل مجاورت
  • اصل تقارن
  • اصل تکمیل، ادغام یا لگن
  • اصل شکل و زمینه
  • اصل سرنوشت مشترک
  • اصل همپوشانی
  • اصل موازی بودن
  • اصل جزء مشترک
  • اصل عنصر متصل

کنار هم قرار دادن تمامی عناصر و رعایت اصول مختلف می تواند یک طرح پایه را به یک طراحی گرافیکی حرفه ای تبدیل کند.

در واقع، تقریباً همه ما امروزه در زندگی روزمره خود نوعی طراحی گرافیکی انجام می دهیم – چه اضافه کردن متن به تصویر برای رسانه های اجتماعی یا کدنویسی رنگ برای کار. اساساً، اگر محتوای بصری ایجاد می کنید، در حال تمرین نوعی طراحی گرافیکی هستید.

چرا طراحی گرافیک مهم است؟

دلایل زیادی برای اهمیت طراحی گرافیک وجود دارد. اول، طراحی گرافیک در قلب هر لوگویی است که تا به حال دیده اید. دوم، به تمام محتوایی که هر روز در شبکه های اجتماعی مختلف می بینید فکر کنید! بله، همه اینها طراحی گرافیکی است.
علاوه بر این، طراحی گرافیک بخشی از طراحی پوستر تبلیغاتی، طراحی جلد کتاب، چیدمان مجله، طراحی محصول، طراحی لباس و بسیاری موارد دیگر است.
مهمتر از همه، طراحی گرافیک در کسب و کار شما می تواند به ایجاد هویت برند، شناخت هر چه بهتر مخاطبانتان کمک کند و تاثیری ماندگار بر ذهن آنها بگذارد.

درباره تاریخچه طراحی گرافیک بیشتر بدانید

در تاریخ بشریت، هنر و ارتباطات، طراحی گرافیک مفهومی نسبتاً جدید است. اولین استفاده ثبت شده از این اصطلاح در یک کتابچه راهنمای دستورالعمل در سال 1908 برای چاپگرها در سانفرانسیسکو و در یک تبلیغ در سال 1918 برای مدرسه هنر و صنایع دستی کالیفرنیا است.
البته طراحی گرافیک به عنوان یک هنر گمنام از دیرباز وجود داشته است. به عنوان مثال، کتیبه های دیوار غار از هزاران سال قبل از میلاد مسیح، نمونه کاملی از ارتباطات بصری و طراحی گرافیکی است. اما زمانی که این اصطلاح برای اولین بار در یک زمینه آکادمیک ظاهر شد، زمینه را فراهم کرد تا طراحی گرافیک به یک فرآیند رسمی، یک استراتژی و حتی یک علم قابل یادگیری تبدیل شود.
در اوایل دهه 1900، که با ظهور شرکت‌های بزرگ در چارچوب انقلاب صنعتی قرن قبل فاصله چندانی نداشت، طراحی گرافیک همراه با رشد اقتصاد کسب‌وکار رسمی‌تر شد و از آن زمان بیشتر برای اهداف تبلیغاتی و برندسازی استفاده می‌شود.
عصر دیجیتال یک تغییر ظریف در تعریف طراحی گرافیک ایجاد کرده است. اکنون، اصطلاح طراحی گرافیک دیگر چیزی ثابت را توصیف نمی کند، بلکه به چیزی قابل تغییر اشاره دارد، چیزی که می تواند تغییر کند، چیزی که بیننده به معنای واقعی کلمه می تواند با آن تعامل سازنده داشته باشد. اگرچه این امر بسیاری از رشته های جدید را وارد عرصه طراحی کرد، اما اصول اولیه و هدف اصلی ایجاد ارتباط بصری مؤثر در طول قرن ها ثابت مانده است.

انواع طراحی گرافیکی و کاربردهای آن برای کسب و کار

طراحی گرافیکی هویت بصری; لباس و شخصیت برند

اولین نوع طراحی گرافیکی، طراحی هویت برند است. این به تنهایی یکی از مهم ترین انواع طراحی گرافیکی است که باید بدانید. در واقع هیچ برندی بدون ایجاد هویت موفق نخواهد بود. این شناسایی شامل: طراحی لوگو، پالت رنگ، فونت و تایپوگرافی، تصاویر، مدل ها و اشکال، بروشورها است. یک طراح گرافیک که در زمینه هویت برند فعالیت می کند باید با مخاطبان برند و سلیقه آن آشنا باشد.

طراحی گرافیکی برای بازاریابی و تبلیغات موفق

این نوع طراحی گرافیکی بر روی شبکه های اجتماعی، وب سایت ها، تبلیغات آنلاین و آفلاین تمرکز دارد. تمام بیلبوردهایی که در حین رانندگی از کنار آنها می گذریم، همه بروشورهایی که در کافه ها و رستوران ها می بینیم، و همه پست هایی که هنگام مرور شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام می بینیم، بخشی از طراحی گرافیکی برای بازاریابی و تبلیغات هستند.

طراحی رابط کاربری گرافیکی؛ تجربه کاربر پسند

رابط کاربری یا طراحی UI بیشتر بر طراحی وب سایت ها، نرم افزارها، برنامه ها و سایر برنامه های آنلاین تمرکز دارد. این تخصص نیاز به طراحی دارد که جذابیت بصری برنامه را افزایش دهد و در عین حال اطمینان دهد که استفاده از آن برای کاربر آسان است.

بسته بندی و طراحی گرافیکی محصول؛ خلاقیت و تفکر طراحی

برای فروش محصولاتی که سایر شرکت ها می فروشند، باید راهی برای متمایز کردن خود بیابید. اغلب اوقات بسته بندی خوب راه را به شما نشان می دهد. چه مینیمال یا خلاقانه، ظاهر بسته بندی بسیار مهم است. طراحان بسته بندی برای جلب نظر گروه هدف بیش از رقبا به چالش کشیده می شوند تا راه هایی برای منحصر به فرد بودن بیابند.
اما طراحی محصول شامل ایجاد طرح کلی از محصولات و نحوه ارائه آنها به مخاطب است. این محصول می تواند هر چیزی باشد. از چاپ تی شرت و بطری گرفته تا پیکسل و لیوان قهوه!

طراحی گرافیکی نشریات; لحن پست

نوع دیگری از طراحی گرافیکی که باید بدانیم طراحی مجله است. طراحی نشریه شامل طراحی هایی مانند مجلات، کتاب ها و کتاب های الکترونیکی، مقالات، گزارش ها، خبرنامه ها و غیره است. این طراحان باید بتوانند یک طرح بصری جذاب ایجاد کنند که علاوه بر خوانایی، اطلاعات مفیدی را نیز منتقل کند.

طراحی فونت

به تمام فونت هایی که هر روز می بینید فکر کنید. فونت این وبلاگ را بررسی کنید! یک نفر باید همه اینها را طراحی کند. هر فونت، حتی ساده ترین فونت ها مانند Arial و غیره، توسط یک طراح ایجاد می شود. امروزه هر برندی به دنبال فونت برند خود است!

طراحی گرافیک انیمیشن; داستان سرایی تصویری

معمولاً این نوع طراحی را در ویدیوها یا گیف ها می بینیم. طراحی گرافیک انیمیشن نیاز به ابزار و تخصص خاصی دارد.

هزینه طراحی گرافیک چقدر است؟

هزینه های طراحی گرافیک توسط عوامل زیادی از جمله موارد فوق، ماهیت پروژه، زمان پروژه و غیره تعیین می شود. مهم ترین نکته برای تعیین هزینه طراحی گرافیک، شناسایی نیاز اصلی، مخاطب و کاربردهای آن است.

9 ابزار طراحی که هر طراح گرافیکی باید بداند

ابزارهای بی شماری برای طراحی گرافیک وجود دارد و یادگیری نحوه کار با آنها برای یک طراح گرافیک بسیار مهم است. هر کارفرمایی می خواهد بهترین طراح را با بهترین ابزارهای موجود استخدام کند. برخی از مهم ترین و محبوب ترین ابزارهای طراحی گرافیک عبارتند از:

1. Illustrator (Adobe Illustrator):

به عنوان یک طراح گرافیک، اگر طراحی شما حول محور وکتورها می چرخد، پس این نرم افزار بهترین دوست شماست! این نرم افزار به شما این امکان را می دهد که لوگوها، فونت ها، طرح های گرافیکی و وکتورهای کاملا منحصر به فرد ایجاد کنید.

2. فتوشاپ (Adobe Photoshop):

جامع‌ترین ابزار ویرایش گرافیک تا به امروز، که استاندارد طلایی را برای سایر نرم‌افزارهای ویرایش تصویر در سراسر جهان تعیین می‌کند. همچنین اگر یک طراح مبتدی هستید، این ابزار می تواند کمک زیادی به شما برای شروع کار کند.

3. InDesign (Adobe InDesign):

طراحی گرافیکی برای کتاب های الکترونیکی، مجلات آنلاین و سایر نشریات آنلاین می تواند یک کار بسیار چالش برانگیز باشد زیرا همه عوامل لازم باید در نظر گرفته شوند. مانند فونت، تصاویر، رنگ ها و غیره. باید توجه داشت. اینجاست که این نرم افزار به کمک شما می آید.

4. طرح:

Sketch به طور انحصاری بر روی کامپیوترهای مک کار می کند و یکی از بهترین برنامه های طراحی و نقاشی برای هنرمندان دیجیتال است.

5. Inkscape:

این نرم افزار یک ابزار گرافیکی وکتور رایگان و متن باز است که با چندین پلتفرم سازگار است. همچنین از ادغام فایل ها با نرم افزارهای دیگر مانند Adobe Illustrator نیز پشتیبانی می کند و اجازه می دهد.

6. Canva:

Canva یک ابزار طراحی گرافیکی رایگان با رابط کاربری ساده و بصری است که حتی افراد مبتدی نیز می توانند به راحتی با آن کار کنند. این ابزار شامل هزاران فونت، پس‌زمینه و قالب است که به شما امکان می‌دهد ویژگی‌هایی را که دوست دارید ترکیب، مطابقت و ویرایش کنید.

7. گیمپ:

این ابزار یکی از بهترین ابزارهای رایگان برای ویرایش حرفه ای عکس و طراحی گرافیکی است و امروزه به عنوان جایگزینی سبک برای Adobe Photoshop محسوب می شود.

8. Affinity Designer:

این ابزار یک جایگزین مقرون به صرفه برای Adobe Illustrator با ابزارهای طراحی، ویژگی ها و عملکرد مشابه است. این نرم افزار همچنین برای طراحان گرافیک مبتدی با ویژگی های کاربر پسند مناسب است.

9. افتر افکت (Adobe After Effects):

این نرم افزار بیشتر به خاطر قابلیت های متحرک شناخته شده است، اما ابزاری شگفت انگیز برای طراحان گرافیک نیز می باشد. این ابزار ترکیبی از گرافیک انیمیشن و نرم افزار جلوه های بصری با امکاناتی مشابه گروه Adobe می باشد.

بیشتر این نرم افزارهای پرطرفدار در زمینه طراحی گرافیک هستند و برای آشنایی با بهترین نرم افزارهای ساخت لوگوهای منحصر به فرد و خلاقانه این مقاله را مطالعه کنید.

پانیشا راهنمای قابل اعتماد برای انتخاب بهترین طراحان گرافیک آزاد

با تمام توضیحاتی که در این مقاله گفته شد، اهمیت طراحی گرافیک به خوبی درک می شود. زیرا این هنر و تجربه در قلب هر لوگو، بسته بندی، فونت و غیره ای است که تا به حال دیده اید. طراحی گرافیک به کسب و کار شما هویت می بخشد و آن را از رقبا متمایز می کند. طراحی گرافیکی خوب در تمام جنبه ها می تواند وفاداری مشتری به برند شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و شانس تبلیغات دهان به دهان را افزایش دهد.
برای سفارش طراحی گرافیکی خود می توانید به فریلنسرهای خلاق، مجرب و حرفه ای پونیشا تکیه کنید و با ثبت سفارش فریلنسر مورد نظر خود را انتخاب کنید و با امکان پرداخت مطمئن پس از اتمام و رضایت شغلی تحولی شگفت انگیز در کسب و کار خود ایجاد کنید.
امیدواریم این مقاله راهنمای کلی خوبی برای آشنایی بیشتر و بهتر با انواع طراحی گرافیکی و اهمیت آن برای کسب و کار شما بوده باشد.

به این مقاله امتیاز دهید

پردازنده چیست؟ معرفی با مروری تصویری از 3 عملکرد مهم پردازنده

همانطور که می دانیم سیستم های کامپیوتری از قطعات و قطعات مختلفی مانند مادربرد، رم، کارت گرافیک، هارد دیسک و … تشکیل شده اند. هر یک از اجزای کامپیوتر عملکرد منحصر به فرد و خارق العاده ای دارد. در بین تمامی این قطعات، CPU یا CPU یکی از مهم ترین اجزای سیستم است. احتمالا این سوال برای شما پیش آمده که پردازنده چیست و نقش و جایگاه آن در سیستم چیست؟ برای دریافت پاسخ این سوال از شما دعوت می کنیم تا پایان این درس با ما همراه باشید. مطمئن شوید که همه چیزهایی را که باید در مورد پردازنده ها بدانید در این مقاله بیابید. در ادامه این سری از مقالات معرفی و آموزش سخت افزار کامپیوتر با ما همراه باشید تا با این قسمت کاربردی بیشتر آشنا شوید.

دوره ارائه شده در ویدئو

پردازنده یا سی پی یو چیست؟

به گفته ویکی پدیا، پردازنده که با نام CPU نیز شناخته می شود، یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین اجزای کامپیوتر است. CPU در واقع واحد پردازش مرکزی است که می توان آن را به نام مغز کامپیوتر نسبت داد، زیرا عملکرد رفتاری CPU بسیار شبیه عملکرد مغز در بدن انسان است.

CPU تمامی داده های کامپیوتری دریافتی را پردازش کرده و محاسبات لازم را روی آن انجام می دهد و در نهایت تمامی دستورالعمل های برنامه را اجرا می کند. به عبارت ساده تر، پردازنده در سیستم شما مجموعه ای از صفرها و یک ها را پردازش می کند، تمام آن صفر و یک هایی که شما برای پردازنده ارسال می کنید توسط آن پردازش می شود و در نهایت برای شما ارسال می شود تا استفاده کنید.

به عنوان مثال، به یاد داشته باشید زمانی که محتوایی را در صفحه مرورگر خود جستجو می کنید، در پشت صحنه همه این رویدادهای CPU یا زمانی که می خواهید تصویری از سیستم خود را ببینید، صدها هزار صفر و یک در کنار هم قرار می گیرند تا آن تصویر را برای شما نمایش دهند. در واقع، مانیتوری که به آن نگاه می کنید از پیکسل های ریز تشکیل شده است. تمام پیکسل های یک تصویر باید توسط پردازنده با استفاده از صفر و یک پردازش شوند تا رنگ آنها در تصویر شما مشخص شود. CPU برای هر پیکسل پردازش انجام می دهد تا در نهایت رنگ آن پیکسل را مشخص کند. به نوعی پردازنده تمام پیکسل ها را رنگ می کند تا بتوانید این تصویر را ببینید.

CPU تمام دستوراتی را که به رایانه خود می دهید به دقیق ترین شکل ممکن اجرا می کند. به جز کامپیوتر، انواع موبایل، تبلت، دستگاه های موسیقی دارای پردازنده یا همان پردازنده مرکزی هستند، اگر پردازنده ای داخل آنها نباشد، فقط یک ماشین معمولی هستند که نمی توانند کار خاصی انجام دهند و قدرت پردازش ندارند.

ساختار پردازنده چیست؟

هر پردازنده متشکل از میلیون ها ترانزیستور است که در کنار هم روی یک تراشه قرار گرفته اند. یک CPU از دو قسمت اصلی به نام های Alu و Cu تشکیل شده است که هر کدام از این قسمت ها وظایف خاص خود را دارند.

– Alu یا قسمت منطق و محاسبات: پردازش و محاسبات و عملیات منطقی و ریاضی از جمله وظایف این قسمت است و تصمیم گیری در پردازنده بر عهده Alu می باشد. این بخش چهار عملیات اساسی ریاضی را محاسبه می کند. ضرب، تقسیم، جمع و تفریق.

Cu یا کنترلر: مدیریت کلیه دستورات و عملیات حافظه بر عهده کنترلر است. می توان گفت این قسمت وظیفه هماهنگی را در پردازنده انجام می دهد.

انواع پردازنده ها چیست؟

امروزه تولید کنندگان اصلی CPU در دنیا دو شرکت intl و amd هستند که هر کدام محصولات خود را با قیمت ها و امکانات متفاوت عرضه کرده اند. این پردازنده ها با توجه به فناوری های مورد استفاده در تولیدشان به نسل های مختلفی طبقه بندی می شوند. پردازنده های فعلی عملکرد بسیار بهتر و بالاتری نسبت به نسل های قبلی خود دارند.

نقش CPU در سیستم شما چیست و چه کاری انجام می دهد؟

قبل از معرفی پردازنده در سیستم، ابتدا باید بدانیم کامپیوتر چیست. برای پاسخ به این سوال می توان گفت که هر ماشینی که تمام عملیات ریاضی و منطقی را به صورت کاملا اتوماتیک انجام دهد و توانایی برنامه ریزی را داشته باشد کامپیوتر نامیده می شود. برای این منظور کلیه لپ تاپ ها، موبایل ها، کنسول های بازی، تبلت ها و …. به نوعی یک سیستم کامپیوتری هستند. یک پردازنده سیگنال های باینری را با انجام محاسبات و اقدامات پردازش می کند و در نهایت برنامه ها را در یک فرآیند سه مرحله ای اجرا می کند، این نقش پردازنده در سیستم های کامپیوتری است.

سه مرحله ای که پردازنده انجام می دهد به شرح زیر است:

1.fetch یا همان واکنش: این مرحله اولین مرحله ای است که در آن پردازنده تمام دستورالعمل های ذخیره شده در حافظه کامپیوتر را به طور کامل واکشی می کند و در واحد کنترل به نام ثبت دستورالعمل یا ir ذخیره می کند.

2. رمزگشایی: پس از ذخیره اطلاعات در IR به مرحله رمزگشایی می رود. تمام دستورالعمل هایی که در ir ذخیره و نگهداری می شوند به مدار مسئول رمزگشایی ارسال می شوند. این مدار تمام دستورات را به سیگنال تبدیل می کند تا درک آنها برای مدارهای کامپیوتری راحت تر باشد.

3. execution: سیگنال های رمزگشایی شده به این بخش در پردازنده اجرا ارسال می شوند.

به طور کلی می توان گفت که پردازنده قطعه بسیار کوچکی از کامپیوتر است که عملکردی حیاتی و منحصر به فرد در سیستم دارد. اگر هر بار که پردازنده بخواهد اطلاعات مورد نیاز خود را از انبوه اطلاعات موجود در رایانه پیدا کند، باید زمان زیادی را صرف جستجوی داده ها کند. این باعث کاهش سرعت پردازنده می شود. این در حالی است که شرکت های سازنده در تلاش برای افزایش سرعت پردازنده ها هستند. برای جلوگیری از کند شدن پردازنده، یک حافظه بسیار کوچک به نام cash cache در داخل آنها قرار داده می شود تا پردازنده بتواند اطلاعات مورد نیاز خود را در هر لحظه ذخیره و نگهداری کند.

عملکرد CPU چگونه اندازه گیری می شود؟

امروزه پردازنده ها در انواع مختلفی تولید می شوند. هنگام خرید یک پردازنده، چندین ویژگی مهم وجود دارد که با استفاده از آنها می توان تشخیص داد که آیا آن پردازنده عملکرد خوبی دارد یا خیر!

ما سه ویژگی مهم را ارائه خواهیم داد که می توانند به عنوان معیار برای اندازه گیری عملکرد CPU مورد استفاده قرار گیرند:

1. فرکانس ساعت: فرکانس ساعت یک پردازنده به ما می گوید که آن پردازنده چند دستور را می تواند پردازش کند و آن دستورات را در چند ثانیه پردازش می کند. از سال 1990 تا اوایل دهه 2000، سرعت کلاک پردازنده هایی که در آن زمان تولید می شدند به میزان قابل توجهی افزایش یافت. درست است که با افزایش فرکانس کلاک، سرعت سیستم به میزان قابل توجهی افزایش می یابد، اما این افزایش سرعت نیز باعث مصرف بیش از حد انرژی و گرم شدن پردازنده می شود. به همین دلیل است که سازندگان آنها را ارتقا می دهند تا از نظر تولید گرما و مصرف برق کارآمد باشند. در نهایت، پردازنده هایی که امروزه در بازارهای سراسر جهان وجود دارند، ممکن است از نظر سرعت کمتر از پردازنده های گذشته باشند، اما عملکرد بسیار بهتری نسبت به آن مدل ها دارند.

2. هسته: یکی از انقلاب هایی که در زمینه ساخت پردازنده اتفاق افتاد، تولید پردازنده های چهار هسته ای و دو هسته ای است. این رویداد نه تنها در زمینه تولید پردازنده، بلکه در حوزه فناوری نیز انقلابی موثر محسوب می شود. سازندگان به جای افزایش فرکانس ساعت، تعداد پردازنده های نصب شده روی یک تراشه را افزایش دادند. بنابراین امروز پردازنده های بسیار قوی و مدرنی با 32 و 64 هسته داریم.

3. Multi-Threading یا Hyper-Threading: یکی از نوآوری های اینتل که در زمینه تولید پردازنده فعالیت می کند، چند رشته ای است. با پیاده سازی این نوآوری در پردازنده ها، پدیده جالبی ایجاد شد. هسته پردازنده این قابلیت را دارد که به عنوان یک پردازنده دو هسته ای عمل کند و بار را در این قسمت تقسیم کرده و دو فرآیند را کاملاً همزمان و موازی اجرا کند. Multithreading خود یکی از انقلاب ها در زمینه پردازنده هاست.

تعداد هسته یا سرعت کلاک؟

هنگام خرید یک پردازنده، این که آیا شما به سراغ گزینه هایی با تعداد هسته بالا بروید یا گزینه های پرسرعت، کاملاً به نوع، حجم کاری و خط کسب و کار شما بستگی دارد. به عنوان مثال، افرادی که تمایل دارند سیستم خود را چند وظیفه ای انجام دهند و چندین برنامه را به طور همزمان اجرا کنند، به پردازنده ای با تعداد هسته زیاد و چندین رشته نیاز دارند. در حالی که ممکن است برخی افراد برای اجرای برنامه های خود به پردازنده هایی نیاز داشته باشند که سرعت بسیار بالایی دارند. پس بهتر است قبل از خرید و تهیه یک پردازنده، بدانید چه برنامه هایی را روی سیستم خود اجرا خواهید کرد.

عملکرد CPU را در سیستم بررسی کنید

برای مشاهده و بررسی عملکرد CPU در سیستم خود، ابتدا باید Task Manager را در سیستم عامل خود باز کنید. راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره شده است:

از منوی ستاره، Task Manager را در کادر جستجوی موجود جستجو کرده و آن را باز کنید.

کلیدهای ctrl+alt+del را فشار دهید و مدیر وظیفه را در صفحه تازه باز شده انتخاب کنید.

– دکمه های win+x را فشار داده و task manager را انتخاب کنید.

کلیدهای ctrl+shift+esc را فشار دهید تا صفحه مدیر وظیفه مستقیماً برای شما باز شود.

پس از باز کردن Task Manager زبان اجرا را انتخاب کنید تا میزان مصرف CPU برای شما نمایش داده شود. در این قسمت قادر خواهید بود تمامی اطلاعات از جمله رم و حافظه های موجود را مشاهده کنید.

اگر مقدار CPU درگیر در سیستم شما بسیار بیشتر از شرایط عادی باشد، با انتخاب فرآیندها لیستی از تمامی نرم افزارهای در حال اجرا نمایش داده می شود و می توانید آنها را مشاهده کنید. با کلیک بر روی ستون CPU، می توانید ترتیب میزان استفاده نرم افزار از CPU را مشاهده کنید. اگر هیچ نرم افزار اضافی در ردیف بالا نمی بینید و CPU شما هنوز به حداکثر رسیده است، احتمالاً زمان آن رسیده است که سیستم یا رم خود را ارتقا دهید.

انتخاب بهترین پردازنده برای برنامه نویسی

برای برنامه نویسی، معمولاً مناسب ترین پردازنده ها، پردازنده های با کارایی بالا با قدرت پردازش مناسب هستند. انواع پردازنده های مناسب برای برنامه نویسی را در مطالب زیر معرفی می کنم:

1. Intel Core i7 و i9: پردازنده های سری i7 و i9 اینتل با فناوری پیشرفته خود قابلیت های برنامه نویسی بالایی را ارائه می دهند. آنها دارای تعداد هسته بالا، سرعت ساعت بالا و حافظه پنهان بزرگ هستند که هنگام کار با برنامه های گرافیکی و پردازش موازی مفید هستند.

2. AMD Ryzen: سازنده پردازنده AMD دستگاه های برنامه نویسی قدرتمندی را نیز ارائه می دهد. پردازنده های سری 7 و 9 AMD Ryzen دارای تعداد هسته و رشته های زیاد، عملکرد عالی و قیمت مناسب در مقایسه با رقبای خود هستند.

3. Intel Xeon: اگر علاقه مند به برنامه نویسی در زمینه هایی مانند پردازش داده های بزرگ، ماشین های مجازی و سرور هستید، پردازنده های Xeon اینتل می توانند انتخاب بسیار خوبی برای شما باشند. آنها برای کاربردهای بزرگتر و بارهای پردازشی بالا بهینه شده اند.

همچنین هنگام خرید پردازنده عواملی مانند بودجه، نیازها، در دسترس بودن و اهمیت مسائل دیگری مانند قدرت گرافیکی و حجم حافظه را در نظر بگیرید. در نهایت، بهترین پردازنده برای برنامه نویسی به نیازها و ترجیحات شما بستگی دارد.

رم چیست؟ معرفی ویدیویی با مروری بر 4 نوع مختلف رام

هر دستگاه کامپیوتری دارای حافظه رم است. اما رم چیست و چه کاربردی دارد؟ و چرا باید از رم استفاده کنیم؟ RAM حافظه ذخیره سازی موقت در رایانه است. حافظه رم به دلیل سرعت بالای آن در مقایسه با سایر حافظه ها هنگام خواندن و نوشتن با هارد دیسک متفاوت است. داده هایی که قرار است توسط پردازنده پردازش و اجرا شوند به طور موقت در حافظه رم ذخیره می شوند. بنابراین از آنجایی که سرعت هارد دیسک کمتر از پردازنده است، رم بین هارد دیسک و پردازنده قرار می گیرد، به طوری که داده ها ابتدا وارد رم شده و سپس با سرعت بالاتری به پردازنده منتقل می شوند. در ادامه این سری از مقالات معرفی و آموزش سخت افزار کامپیوتر با ما همراه باشید تا با این قسمت کاربردی بیشتر آشنا شوید.

دوره ارائه شده در ویدئو

تاریخ رم

RAM اولین بار توسط ویلیامز و تام کیلبورن در سال 1947 ساخته شد و توسط شرکت لوله ویلیامز استفاده شد. سپس برای بار دوم در سال 1947 توسط شخصی به نام فردریک ویچ ساخته شد و در شرکت پوست مغناطیسی مورد استفاده قرار گرفت. ساختار این رم ها به صورت سیم های فلزی نازک فراوان بود که در هر سیم مقداری اطلاعات ذخیره می شد و از نظر ظاهری با رم هایی که امروزه ساخته می شوند کاملا متفاوت بود. بالاخره در سال 1968 رمی که امروزه می شناسیم و از آن استفاده می کنیم توسط شخصی به نام رابرت دنارد ساخته شد و در واقع این رم یک رم پویا یا (Dynamic Random Access) DRAM بود که برای ذخیره اطلاعات قطعات بسیار کوچکی به نام ترانزیستور استفاده می شود.

(RAM) RAM چیست؟

به طور کلی حافظه ها به دو دسته حافظه موقت و دائمی، حافظه های دائمی شامل هارد دیسک، SSD، فلش و سی دی و حافظه موقت شامل رم می باشد. رم نوعی حافظه برای ذخیره موقت اطلاعات کامپیوتر است که به حافظه فرار یا حافظه اولیه نیز معروف است و برخلاف حافظه های دائمی اطلاعات موجود در رم کاملا فرار بوده و برای مدت محدود و موقتی در آن ذخیره می شود. این تفاوت بسیار سریع است. RAM مخفف حافظه با دسترسی تصادفی است و نوعی حافظه است که با قطع برق کاملاً پاک می شود.

RAM چه کار می کند؟

همانطور که در ویدیوی معرفی شده گفته شد، رم ها نقش بسیار مهمی در پردازش سیستم ما دارند و این باعث می شود سرعت پردازش افزایش یابد و بتوانیم همزمان از نرم افزارهای بیشتری استفاده کنیم. این حافظه به هیچ وجه برای ذخیره فایل ها و داده ها استفاده نمی شود و در اصطلاح می توان گفت که رم یک دسته چک برای کامپیوتر است. این قسمت در کنار پردازنده قرار می گیرد و به طور دائم به این قسمت متصل می شود. و در واقع پردازنده دستگاه ما برای پردازش نیاز به رم دارد. عملکرد RAM بر اساس فرکانس محاسبه می شود. هرچه فرکانس رم بالاتر باشد، در واقع سریعتر است و سریعتر اطلاعات را به CPU ارسال می کند.

انواع مختلف رم

انواع مختلفی از رم وجود دارد که ممکن است برای افرادی که آشنایی چندانی با سخت افزار کامپیوتر ندارند، گیج کننده باشد. از جمله این رم ها می توان به DIMM، DDR RAM، EDD، FPM، SDRAM، SIMM اشاره کرد. این عبارات انواع مختلفی از ماژول های رم را توصیف می کنند که هر کدام از هر نظر کاملاً با دیگری متفاوت هستند.

ماژول های رم به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند:

دسته اول: SIMM (Singel in-line Memory Module) تک ماژول حافظه

دسته دوم: DIMM (Dual Memory Module) ماژول حافظه دوگانه

در سال های اخیر رم های مختلفی با امکانات کاملا متفاوت ساخته شده اند که در اینجا به معرفی و بررسی آن ها می پردازیم.


1. DRAM یا رم داینامیک که در حال حاضر یکی از پرکاربردترین رم های کامپیوتر است. این نوع رم ها اطلاعات مختلفی را از طریق ترانزیستورها انتقال می دهند.
2. SRAM به عبارت دیگر رم استاتیک که معمولاً از 4 تا 6 ترانزیستور و برعکس رم دینامیک تشکیل شده است تا زمانی که برق وجود دارد به کار خود ادامه می دهد. این حافظه ها نسبت به سایر حافظه های رم سریعتر هستند اما قیمت نسبتا بالایی دارند.
3. VRAM یا VIDEO RAM رم هایی هستند که در زمینه هایی مانند بازی های ویدیویی استفاده می شوند. و به همین دلیل برای این رم ها از این عبارت استفاده می شود که نشان می دهد این رم فقط برای کارت های گرافیک است.
4. رم های دسکتاپ این رم ها حافظه هایی هستند که در لپ تاپ ها و کامپیوترهای رومیزی استفاده می شوند. این قطعات معمولا ابعاد کوچکتری دارند. علاوه بر این، حافظه های رم لپ تاپ و کامپیوتر از نظر ظاهری و مصرفی کاملاً متفاوت است.

عوامل مهم در انتخاب رم چیست؟

1.اندازه رم: هرچه رم بیشتری داشته باشید، در واقع می توانید بسیاری از کارها را راحت تر انجام دهید و همزمان می توانید بسیاری از کارها را انجام دهید. در حال حاضر رم های زیادی با حافظه های مختلف در بازار وجود دارد که کمترین رمی که می توان برای یک سیستم در نظر گرفت 4 گیگابایت است که در عمل کارایی چندانی ندارد و سرعت بسیار پایینی دارد. اما همانطور که گفته شد، رم های حافظه مختلفی مانند 8، 16، 32 و غیره در بازار موجود است که بسته به نیاز شما می توان از آنها استفاده کرد. به طور معمول برای سیستم های بازی 8 رم و 32 رم برای سیستم های رندر و پروژه های سنگین مناسب است.

2.فرکانس یا سرعت رم: این فاکتور به این معنی است که رم شما می تواند چندین بار در ثانیه اطلاعات را از پردازنده یا سایر قسمت ها دریافت، ترجمه و ذخیره کند. به عنوان مثال وقتی می گوید فرکانس این رم 3200 مگاهرتز است، به این معنی است که می تواند 3.2 میلیارد بار در ثانیه اطلاعات را دریافت، ترجمه و ذخیره کند. هرچه این عدد بیشتر باشد، سیستم سریعتر و راحت تر است. او می تواند کارهای مختلفی انجام دهد. به طور کلی استفاده از رم با فرکانس بالاتر باعث افزایش سرعت سیستم شما می شود.

هنگام خرید رم ظرفیت رم مهمتر است یا سرعت؟ بستگی به این دارد که قرار است با این سیستم چه کنیم و از چه نرم افزاری استفاده کنیم. در برخی از نرم افزارها سرعت رم بسیار مهم است و در برخی نرم افزارهای دیگر اندازه رم از سرعت آن مهمتر است. یا اگر می خواهید چندین کار را همزمان انجام دهید، بهتر است از یک رم بزرگتر استفاده کنید.

3. زمان یا تاخیر CAS: این پارامتر را به صورت چند عدد متوالی مشاهده خواهید کرد، به عنوان مثال 24-7-7-7 که نشان دهنده زمان رم است یا CL15 ماژول رم که نشان دهنده تاخیر رم است. رابطه مهمی بین تاخیر حافظه و سرعت آن وجود دارد، هر چه فرکانس حافظه بیشتر و زمان تاخیر کمتر باشد، عملکرد حافظه بهتر است. به عنوان مثال رم با CL 15 و فرکانس 2000 و رم دیگری با CL 15 اما با فرکانس 4000 را می توان با یکدیگر مقایسه کرد، در واقع تاخیری که رم با فرکانس 4000 به ما می دهد نیمی از تاخیری است که رم با فرکانس 2000 به ما می دهد. به طور کلی، هر چه CL رم کمتر باشد، عملکرد بهتری را شاهد خواهیم بود.

4. تعداد کانال های رم: تعداد کانال ها عاملی است که بر انتقال و تبادل اطلاعات بین پردازنده و ماژول رم تأثیر می گذارد. این عامل در بازی های آنلاین و انجام عملیات سنگین گرافیکی بسیار مهم است. معنی تعداد کانال ها نیز تعداد مسیرهای انتقال داده بین پردازنده و ماژول رم را نشان می دهد. به عنوان مثال، با رم دو کاناله، ارتباط بین CPU و RAM از طریق دو کانال انجام می شود، بنابراین پهنای باند انتقال به طور موثر دو برابر شده و داده ها با سرعت بالاتری بین آنها رد و بدل می شود. اما در رم تک کاناله فقط یک مسیر ارتباطی بین رم و سی پی یو وجود دارد. برخی از رم ها دارای 3 یا 4 کانال هستند. اما هنگام انجام کارهای عادی، استفاده از رم های چند کاناله تغییر چندانی نمی کند.

از اینکه تا پایان این مقاله رم چیست، از شما متشکریم. اگر در رابطه با این قطعه کاربردی سوالی دارید، می توانید سوال خود را در قسمت نظرات مطرح کنید تا در کمترین زمان ممکن پاسخ مناسب را دریافت کنید. همچنین اگر می خواهید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید، پیشنهاد می کنیم مقاله مربوطه را در وب سایت techtarget مطالعه کنید.

آموزش تابع vlookup در اکسل با مثال تصویر

یکی از نرم افزارهای مفید و مهم مجموعه آفیس اکسل است که عملیات ریاضی و همچنین مرتب سازی داده ها در جداول را بر اساس اعداد و مقادیر دیگر انجام می دهد. یکی از ابزارهایی که اکسل برای نوشتن فرمول در اختیار کاربران قرار می دهد، تابع است. توابع فرمول های از پیش نوشته شده ای هستند که یک، هیچ یا چند مقدار را به عنوان ورودی می گیرند، عملیاتی را انجام می دهند و یک، هیچ یا چند مقدار را برمی گردند. اکسل توابع از پیش تعریف شده زیادی دارد که یکی از آنها تابع vlookup است. در نظر بگیرید که رئیس شما از شما خواسته است که لیستی از کارمندان را با توجه به حقوق یا سایر اطلاعات آنها تهیه و به سرعت تحویل دهید. کاری که قرار است انجام دهید قطعاً یافتن این آمار و اطلاعات به صورت دستی عملی یا هوشمندانه نیست. در اینجا ما یک راه حل عملی را به شما ارائه می دهیم. از تابع VLOOKUP اکسل استفاده می کند. در این مقاله از سری مقالات آموزش اکسل به معرفی و بررسی تابع VLOOKUP می پردازیم. همچنین می توانید نحوه کار با این ویژگی را در ویدیوی بالای صفحه با یک مثال واقعی یاد بگیرید.

تعریف و کاربرد تابع VLOOKUP

در ساده ترین حالت، VLOOKUP یک تابع پایگاه داده است، به این معنی که با جداول پایگاه داده یا به زبان ساده تر، با لیستی از محتویات در کاربرگ های اکسل کار می کند. این محتوا می تواند لیستی از کارمندان، محصولات، مشتریان یا هر چیز دیگری باشد.

راهنمای استفاده از ویژگی VLOOKUP

تابع VLOOKUP زمانی استفاده می‌شود که می‌خواهیم یک جستجوی عمودی را در ستون اول یک منطقه از جدول پایه انجام دهیم و مقداری را در ستون دیگری از ردیفی که نتیجه پیدا می‌شود، بازیابی کنیم. چنین لیست هایی معمولاً برای هر مورد با یک شناسه منحصر به فرد استفاده می شود. توجه داشته باشید که این تابع زمانی قابل استفاده است که تابع “VLOOKUP” نام یا شناسه خاصی داشته باشد. به عنوان مثال، یک صفحه گسترده را در اکسل باز می کنیم. به عنوان مثال در فیلم معرفی نمونه صفحه مربوط به مشخصات دانشجویی یک واحد دانشگاهی وجود دارد.

  • برای آزمایش فرمول VLOOKUP، ابتدا یک کد مورد صحیح را در یک سلول صفحه گسترده اکسل می نویسیم.
  • در مرحله بعد سلولی را که می خواهیم توضیحات محصول را در آن نمایش دهیم انتخاب می کنیم. نکته مهم در اینجا این است که توضیحات باید در سلول دیگری نوشته شود که اکثر کاربران آن را اشتباه می دانند.
  • بعد باید از قسمت insert قسمت formulas را انتخاب کنیم.
  • در مرحله بعد روی تب insert function کلیک می کنیم.
  • سپس دوباره قسمت جستجو را انتخاب می کنیم.
  • در این قسمت کادر “Function Arguments” را باز می کنیم و لیستی از تمام پارامترهای مورد نیاز برای اجرای تابع VLOOKUP را به ما نشان می دهد.

در این قسمت به 3 پارامتر اجباری نیاز داریم که شامل موارد زیر خواهد بود:

1. شناسه منحصربفردی که به دنبال آن هستید چیست؟

2. مرکز داده یا پایگاه داده شما در کجا قرار دارد؟

3. چه اطلاعاتی مربوط به شناسه مورد نظر را می خواهید از پایگاه داده انتخاب کنید؟

پارامترهای پررنگ مورد نیاز هستند، پارامترهای سبکتر اختیاری هستند.

این پارامترها از بالا به پایین پر می شوند. سپس تابع ما باید بداند که کدام ویژگی خاص را باید جستجو کرد.

  • روی گزینه اول از کادر کلیک کنید و سپس روی سلولی که کد مشخصه ما را در بر می گیرد کلیک کنید و کلید Enter را فشار دهید.
  • بعد از اینکه مقدار این مشخصه را در قسمت مربوطه وارد کردیم به قسمت “Table_array” مراجعه می کنیم و به تابع VLOOKUP می گوییم که در کدام بخش یا پایگاه داده به دنبال مقدار مورد نظر بگردد.
  • حال دیتابیس مورد نظر را انتخاب کرده و هدرهای مناسب را انتخاب می کنیم.

پس از فشردن کلید enter به قسمت بعدی می رویم که “Col_index_num” است و این قسمت برای مشخص کردن اطلاعاتی است که می خواهیم بعدا استفاده کنیم. به عنوان مثال، در مثال ویدیوی فعلی، می خواهیم مشخصات دانش آموز را بر اساس ستون “توضیحات” دریافت کنیم. می دانیم که پایگاه داده ستون دوم پایگاه داده ما است. حال در قسمت “Col_index_num” مقدار مورد نظر را وارد می کنیم.

در نهایت باید تصمیم بگیریم که آیا می خواهیم برای قسمت آخر نیز مقداری وارد کنیم یا خیر. این پارامتر به مقدار “True” یا “False” به معنای درست یا نادرست نیاز دارد. هنگام کار با پایگاه داده، باید مقدار را بر اساس توضیحات زیر مشخص کنیم:

اگر ستون اول پایگاه داده (یعنی ستونی که یک مشخصه منحصر به فرد دارد) بر اساس حروف الفبا یا عددی و به ترتیب صعودی مرتب شده باشد، می توان مقدار true یا خالی را به آن اختصاص داد. برعکس، اگر ستون اول مرتب نشده یا به ترتیب نزولی مرتب شده است، باید از مقدار “false” برای این پارامتر استفاده کنید.

حالا فرمول ما آماده است. و تمام اطلاعات لازم برای بدست آوردن اطلاعات مورد نظر را در تابع VLOOKUP وارد می کنیم. سپس بر روی گزینه “OK” کلیک کنید و می توانید توضیحات مورد مورد نظر را در سلول مربوطه مشاهده کنید.

مشکلات عملکردی vlookup در اکسل

مطمئنا این قابلیت مانند هر برنامه ای مشکلاتی دارد. در اینجا برخی از مشکلات و خطاهای تابع VLOOKUP وجود دارد:

1- خطا N/A

یکی از مهمترین مشکلات برنامه VLOOKUP در اکسل خطای N/A است. اگر مقداری را در محدوده پارامتر LOOKUP_VALUE وارد نکنید، یا اگر مقادیری را وارد کنید که در محدوده جستجو وجود ندارند، با این خطا مواجه خواهید شد.

بهتر است قبل از اتمام کار، ورودی های خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که درست وارد شده اند.

2- مشکل وارد کردن داده های عددی به صورت متنی

از جمله مشکلاتی که هنگام استفاده از این ویژگی مشاهده می شود، استفاده نادرست از “” در هنگام وارد کردن داده های عددی است. در این حالت، اکسل فرض می‌کند که داده‌های متنی است و این باعث از کار افتادن عملکرد می‌شود.

برای رفع این مشکل روی علامت زرد رنگی که ظاهر می شود و با کلیک بر روی آن می توانید بررسی کنید که آیا عدد به صورت متن نوشته شده است یا خیر و دلیل درست کار نکردن تابع نیز همین است.

3-خطا ارزش#

زمانی که طول داده کمتر از 255 کاراکتر باشد خطا رخ می دهد. برای حل این مشکل، داده ها باید کمتر از 255 کاراکتر باشند.

نمای کلی ویژگی ها vlookup

این تابع در برنامه اکسل جستجو را به صورت عمودی با شاخص و محدوده مورد نظر انجام می دهد. و به همین راحتی می توانید پارامتر را در فایل اکسل خود با توجه به سطر و ستون پیدا کنید.

در فیلم آموزشی موجود نمونه کار با تابع vlookup را مشاهده می کنید که مربوط به طراحی کارت دانشجویی با استفاده از این تابع می باشد. همچنین برای مشاهده نمونه های بیشتر، مقاله مربوطه را در وب سایت simpllearn بررسی کنید.

Figma را تنها با 5 کلیک نصب کنید

Figma یک پلتفرم طراحی UI بسیار مفید و حرفه ای است. با استفاده از Figma، طراحان می توانند پروژه های خود را به راحتی و به طور همزمان طراحی و به اشتراک بگذارند. در این پست از سری آموزش های فیگما با نحوه نصب فیگما آشنا می شویم. اما قبل از آن به تعریف مختصری از مفهوم فیگما و مزایای آن می پردازیم.

معرفی فیگما

Figma یکی از بهترین پلتفرم های طراحی UI است که برای ایجاد طرح های جذاب و متحرک استفاده می شود. این پلتفرم در مقایسه با سایر نرم افزارها بسیار قدرتمند و سریع است. برای مطالعه بیشتر در مورد فیگما و آشنایی با این پلتفرم، مقاله فیگما چیست؟ من این وب سایت را توصیه می کنم زیرا این مقاله به شما درک کاملی از figma و ویژگی های فوق العاده آن می دهد.

مزایای استفاده فیگما

در زیر ما بیشترین مزایای استفاده از Figma را برای طراحی UI فهرست کرده ایم:

انسجام و هماهنگی در کار

یکی از مزیت های اصلی Figma این است که امکان کار همزمان روی یک پروژه برای چندین کاربر وجود دارد. با استفاده از Figma، تیم ها می توانند به طور همزمان روی یک پروژه کار کنند، تغییراتی ایجاد کنند و نتایج کار خود را به دیگران نشان دهند. این قابلیت اجازه می دهد تا کار تیمی روی یک پروژه معین با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

امکان ساخت نمونه های اولیه متحرک

با استفاده از Figma، طراحان به راحتی می توانند نمونه های اولیه متحرک ایجاد کنند. این قابلیت به طراحان این امکان را می دهد که طراحی خود را با دقت بیشتری و با تاکید بر تجربه کاربری ارائه دهند.

امکان استفاده از قالب های آماده

Figma قابلیت استفاده از قالب های آماده را دارد. این قالب ها شامل اشکال مختلف، مقاطع و الگوهای طراحی مختلف است که طراحان می توانند برای ایجاد طرح های خود از آنها استفاده کنند. این ویژگی به طراحان اجازه می دهد تا سریعتر و با کیفیت بالاتر طراحی کنند.

قابلیت هماهنگی با سایر ابزارها

Figma با ابزارهای دیگر سازگار است. برای مثال، می‌توانید فایل‌های طراحی خود را مستقیماً با ابزارهایی مانند Slack، Trello و Asana به اشتراک بگذارید. علاوه بر این Figma قابلیت استفاده از پلاگین های مختلف را نیز دارد.

هیچ محدودیتی در اندازه فایل وجود ندارد

با Figma، هیچ محدودیتی برای اندازه فایل وجود ندارد. این بدان معنی است که شما می توانید فایل های بسیار بزرگ را بدون هیچ محدودیتی ذخیره کنید. این قابلیت به طراحان اجازه می دهد تا راحت تر و سریعتر طراحی کنند.

پشتیبانی از فایل های مختلف

Figma از فایل های مختلف پشتیبانی می کند. به عنوان مثال، می توانید فایل های طراحی خود را مستقیماً از نرم افزارهایی مانند Adobe Photoshop و Sketch وارد کنید. این قابلیت به طراحان این امکان را می دهد که سریعتر و با کیفیت بالاتر طراحی کنند.

به طور کلی، Figma یک ابزار طراحی رابط کاربری بسیار قدرتمند است که ویژگی ها و گزینه های زیادی را در اختیار طراحان قرار می دهد. با استفاده از این ابزار، طراحان می‌توانند سریع‌تر و با کیفیت‌تر طراحی کنند و همچنین با سایر اعضای تیم برای کار همزمان روی یک پروژه همکاری کنند.

روش نصب فیگما

نصب Figma بسیار آسان است و در عرض چند دقیقه می توانید آن را نصب کنید. در ادامه نحوه نصب Figma را توضیح می دهیم:

1. وارد سایت فیگما شوید

ابتدا برای نصب Figma باید به آدرس https://www.figma.com/ بروید. در این سایت می توانید با حساب کاربری خود به صورت رایگان ثبت نام کنید.

2. برنامه Figma را دانلود کنید

پس از ثبت نام در Figma، باید اپلیکیشن Figma را برای سیستم عامل خود دانلود کنید. برای این کار باید به قسمت «دانلود» سایت فیگما بروید. در این قسمت برنامه Figma برای سیستم عامل شما نمایش داده می شود.

3. برنامه Figma را نصب کنید

پس از دانلود برنامه Figma، نصب کننده را اجرا کنید. سپس بر روی دکمه “نصب” کلیک کنید تا برنامه نصب شود. همچنین، بسته به سیستم عامل خود، ممکن است برای نصب Figma به مجوز دسترسی به پوشه ها و فایل های خاصی نیاز داشته باشید.

4. وارد حساب کاربری Figma خود شوید

پس از نصب اپلیکیشن Figma، باید وارد حساب کاربری خود شوید. برای این کار باید اپلیکیشن Figma را راه اندازی کنید و سپس اطلاعات حساب خود را وارد کنید.

5. شروع کار با Figma

اکنون که Figma را با موفقیت نصب کرده اید و وارد حساب کاربری خود شده اید، می توانید کار با ابزار را شروع کنید. Figma یک ابزار طراحی رابط کاربری بسیار قدرتمند است که امکانات و گزینه های زیادی را در اختیار طراحان قرار می دهد.

نسخه دسکتاپ را نصب کنید فیگما

برای دسترسی به امکانات بیشتر Figma می توانید نسخه دسکتاپ آن را نصب کنید. برای نصب، به وب سایت Figma.com بروید، در منوی بالا روی «دانلود» کلیک کنید و نسخه مورد نظر خود را دانلود کنید.

نسخه موبایل را نصب کنید فیگما

نسخه موبایل Figma برای دسترسی به فایل های شما در هر زمان و هر مکان در دسترس است. برای نصب به اپ استور یا گوگل پلی رفته و نسخه موبایل Figma را دانلود کنید.

آشنایی با رابط کاربری فیگما

رابط کاربری Figma بسیار ساده و روان است. در بالای صفحه می توانید به پنجره لایه ها دسترسی داشته باشید. اشکال و ابزارهای طراحی در پنجره میانی موجود هستند و در پایین صفحه یک نوار وضعیت به شما کمک می‌کند ببینید کجای فایل هستید.

شروع کن با فیگما

برای شروع کار با Figma می توانید از قالب های آماده استفاده کنید یا از صفر شروع کنید. برای افزودن اشکال و اشیا می توانید از ابزار Shape استفاده کنید. همچنین با استفاده از ابزار Text می توانید متون خود را وارد کنید و با استفاده از ابزار Pen می توانید خطوط و اشکال مورد نظر را ایجاد کنید.

اشتراک گذاری فایل فیگما

یکی از مزایای Figma امکان اشتراک گذاری فایل ها با دیگران است. برای اشتراک گذاری فایل، از منوی “اشتراک گذاری” استفاده کنید و لینک فایل را با دوستان و همکاران خود به اشتراک بگذارید.

در این پست با نحوه نصب فیگما آشنا شدیم و مزایای استفاده از این پلتفرم را معرفی کردیم. همچنین نحوه کار با Figma و اشتراک گذاری فایل ها را به شما آموزش دادیم.

10 اصل مهم طراحی UI با فتوشاپ که هر طراح باید بداند

به طور کلی، طراحی رابط کاربری (UI) به ایجاد یک رابط برای تعامل کاربران یک وب سایت یا برنامه کمک می کند. در mockplus نیز به این موضوع اشاره شده است. طراحی UI بخش بسیار مهمی از فرآیند طراحی رابط کاربری است که طراحان هنگام استفاده از فتوشاپ باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند. اصول و قواعد خاص خود را دارد و در صورت عدم انجام صحیح می تواند اعتماد مشتریان وفادار به برند را تهدید کند. با ما همراه باشید تا در مورد طراحی UI با فتوشاپ بیشتر صحبت کنیم. در سری مقالات آموزش ui ux با مروری بر 10 اصل در مورد طراحی رابط کاربری بحث خواهیم کرد نحوه طراحی رابط کاربری ux work با فتوشاپ.

در ابتدای راه چطوری؟ آموزش طراحی رابط کاربری آیا خواندن مقاله چگونگی تبدیل شدن به یک کارگر رابط کاربری ماهر و خلاق را به شما توصیه می کنیم؟ ما می دهیم

اصول طراحی رابط کاربری چیست؟

با ما همراه باشید تا 10 اصل طراحی رابط کاربری (ui) با فتوشاپ را بررسی کنیم:

اولین اصل طراحی رابط کاربری با فتوشاپ وضوح است.

هنگام طراحی یک رابط کاربری موثر و ساده در فتوشاپ، اولین چیزی که باید در نظر بگیرید وضوح است. در وب سایتی که طراحی آن از وضوح خوبی برخوردار است، کاربر می تواند عناصر ایستا و تعاملی را در یک نگاه تشخیص دهد و اتفاقات بعدی را پیش بینی کند. در عین حال اطمینان می دهد که اطلاعات به طور دقیق به کاربر منتقل می شود و از خطای کاربر جلوگیری می کند. در یک کلام، وضوح اساسی ترین اصل طراحی است که تجربه کاربری کاملی را امکان پذیر می کند.

اصل دوم طراحی کاربر محور است.

طراحی کاربر محور به معنای ایجاد محصولاتی است که کاربر دوست دارد. چرا؟ زیرا کاربر کسی است که با محصول شما تعامل خواهد داشت و شما به عنوان یک طراح باید مخاطبان هدف خود را بشناسید. قبل از شروع طراحی رابط کاربری با فتوشاپ، ابتدا یک تحقیق کامل در مورد نیازها، خواسته ها و رفتارهای کاربر انجام دهید تا نتیجه نهایی دقیقاً مطابق با ایده آل های مخاطب باشد.

اصل سوم توجه به سادگی طراحی رابط کاربری است

طرح های به هم ریخته و نامرتب ممکن است در نگاه اول جذاب به نظر برسند، اما اگر کاربر به راحتی نمی تواند آنچه را که می خواهد پیدا کند و مجبور است چندین بار صفحه را برای یک گزینه کوچک (مانند گزینه ورود به سیستم) اسکرول کند، ارزشش را ندارد. با این وب سایت یا برنامه مرتبط نیست. بنابراین هنگام طراحی رابط کاربری، تفاوت عادات و توانایی های کاربران مختلف را در نظر داشته باشید. سادگی بهترین راه ممکن برای جذب کاربران با توانایی های مختلف است. این نکته را به خاطر بسپارید.

اصل چهارم، ثبات و یکپارچگی اصل چهارم طراحی رابط کاربری با فتوشاپ

طراحی سازگار تاثیر خوبی در ذهن کاربر به جا می گذارد. ناوبری یکپارچه سایت کاربر را راهنمایی می کند تا اطلاعات مورد نظر خود را در سریع ترین زمان ممکن پیدا کند و عملکرد یکپارچه ویژگی های محصول را بلافاصله در اختیار کاربر قرار می دهد. طبیعتاً در طرف دیگر ماجرا، عدم ثبات و یکپارچگی کاربر را گمراه می کند و تجربه کاربری ضعیفی را برای او ایجاد می کند. بنابراین هنگام طراحی، ثبات و یکپارچگی را فراموش نکنید.

اصل پنجم توجه به سلسله مراتب اهمیت در مراحل طراحی رابط کاربری با فتوشاپ

سلسله مراتب بصری یکی دیگر از اصول اساسی طراحی رابط کاربری به خصوص برای صفحات وب است. اگر همه محتوا و عناصر در سراسر صفحه به یک اندازه مهم باشند، چنین رابط کاربری نه تنها جذاب به نظر نمی رسد، بلکه درهم و برهم نیز به نظر می رسد. به یاد داشته باشید که درجات مختلفی از اهمیت را به عناصر صفحه در طول طراحی اختصاص دهید.

  • به اطلاعات کلیدی وزن بصری بیشتری بدهید.
  • عناصر ثانویه همیشه باید در رتبه دوم قرار گیرند. نه جسورتر و مهمتر از اطلاعات اصلی و نه بی اهمیت تر از عناصر درجه سه.
  • اقلامی که در دسته سوم قرار می گیرند نیاز به توجه خاصی ندارند.

اصل ششم، طراحی رابط کاربری با فتوشاپ، خوانایی

خوانایی بسیار مهم است. اگر محتوای صفحه واضح و قابل فهم نباشد، کاربران حتی به خود زحمت خواندن آن را نمی دهند. بنابراین همیشه هنگام طراحی رابط کاربری با فتوشاپ، خوانایی محتوا را در اولویت قرار دهید و به دنبال سبک های رابط کاربری باشید تا در پایان کار، مخاطب نتواند نتیجه طراحی را نادیده بگیرد.

عوامل زیادی بر خوانایی یک رابط کاربری تأثیر می گذارد، از جمله رنگ پس زمینه، سلسله مراتب، فضای سفید، پس زمینه، تایپوگرافی و غیره. اما انتخاب فونت پررنگ مهمترین آنهاست. یک طراح باید آنقدر تجربه داشته باشد که بداند از چه فونتی برای طراحی با هدف خاص استفاده کند.

اصل هفتم، اهمیت رنگ ها را نادیده نگیرید

رنگ یک صفحه می تواند با کاربر صحبت کند و صدای آن، اگر بلندتر از سایر عناصر طراحی نباشد، کوتاهتر نیست. از ترکیب رنگ های معقول در طراحی رابط کاربری استفاده کنید. به عنوان یک طراح، هنگام طراحی رابط کاربری با فتوشاپ، از شما انتظار می رود رنگ هایی را انتخاب کنید که هویت یک برند تجاری را منعکس می کند و مصرف کنندگان را مشتاق خرید از آن برند می کند.

اصل هشتم انعطاف پذیری اصل هشتم طراحی رابط کاربری با فتوشاپ

طرحی بسازید که در همه شرایط خوب به نظر برسد. به روش‌های طراحی سنتی که پاسخگوتر هستند و عناصر کمتری را در گوشه‌های صفحه نمایش می‌دهند تکیه کنید. به عنوان یک طراح، باید به همه موقعیت های محتوای ممکن و انواع دستگاه ها و وضوح فکر می کردید.

اصل نهم طراحی رابط کاربری گرافیکی، امکان ثبت بازخورد

یکی از ساده ترین راه ها برای برقراری ارتباط با کاربر، ارائه بازخورد به موقع و مرتبط با محتوا است. از تجربه و مهارت خود استفاده کنید و توانایی ارائه بازخورد بصری و صوتی را به طرح اضافه کنید. بازخورد صوتی یک گزینه جالب برای زمانی است که مشکل باید به کاربر اطلاع داده شود. البته فراموش نکنید که به کاربران این امکان را بدهید که بازخورد صوتی را غیرفعال کنند.

اصل دهم، کاربر را بدون پاسخ رها نکنید

هر زمان که کاربر عملیاتی را در صفحه انجام می دهد، رابط کاربری باید مطابق با آن عملیات به کاربر پاسخ دهد. هرگز کاربر را مجبور نکنید مدت طولانی برای پاسخ منتظر بماند. این یکی از مهمترین اصول طراحی است. انتظار، ناامیدی و ناامیدی را به وجود می آورد. به عنوان یک طراح باهوش، به کاربر اجازه دهید تا بداند چه مدت باید برای نتیجه منتظر بماند و ترجیحاً او را با شمارش معکوس سرگرم کند.

آخرین کلمه

پس از تمام مواردی که در این مقاله به عنوان اصول و مبانی طراحی UI با فتوشاپ ذکر شد، به این نتیجه می رسیم که طراحی UI زمانی موفق است که کاربر مایل به استفاده از آن باشد. در این مقاله مهم ترین اصولی را که به عنوان یک طراح وب در طراحی رابط کاربری باید به آن توجه کنید تا کاربر پسند شود را بررسی کرده ایم. اگر اصل دیگری را می دانید، تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

افزایش قیمت سرویس پونیشا – Punisha

از 11 سال پیش که پونیشا با هدف توسعه فریلنسینگ در ایران تأسیس شد، سعی کردیم با توسعه مستمر پلتفرم خود از خوداشتغالی و کارآفرینی حمایت کنیم و همچنین با برگزاری رویدادهایی مانند فریلند و جشنواره فریلنس ایران، از خوداشتغالی و کارآفرینی حمایت کنیم. ما به توسعه این بخش از اقتصاد ایران کمک کرده ایم علیرغم تورم قابل توجه در 4 سال گذشته، قیمت خدمات خود را در این مدت ثابت نگه داشته ایم. اما در آینده به دلیل اولویت ارتقای کیفیت خدماتی که به کاربران ارائه می کنیم، مجبور به تعدیل قیمت ها و تنظیم قیمت خدمات خود با شرایط فعلی هستیم. لازم به ذکر است که مبلغ پورسانت پانیشا تغییری نکرده است.

قیمت های آتی از 14 جولای به ثبت پروژه و ارتقاء عضویت به شرح زیر خواهد بود:

قیمت گذاری جدید برای ارتقاء عضویت:

نام طرح تعداد پیشنهادات عضویت ماهانه عضویت سالانه
عضویت منظم 5 پیشنهاد رایگان رایگان
عضویت برنز 50 پیشنهاد 69000 تومان 580000 تومان
عضویت نقره ای 100 پیشنهاد 119000 تومان 1,000,000 تومان
عضویت طلایی 220 پیشنهاد 139000 تومان 1,168,000 تومان

قیمت ثبت پروژه جدید:

نوع پروژه نوع پروژه
یک پروژه ایجاد کنید 49.00 تومان
فوق العاده فوری 199000 تومان
اهمیت دادن 211000 تومان
فورا 73000 تومان
به صورت محرمانه 69000 تومان
روز کاری کامل 349000 تومان
ناهمسان 50000 تومان

نقشه راه برنامه نویسی اندروید 4 گام طلایی برای تبدیل شدن به یک متخصص

برای شروع هر کاری به نقشه راه نیاز داریم و مراحل دقیق انجام آن کار را می دانیم. مثلاً برای درست کردن قورمه سبزی به دستور پخت آن نیاز داریم و برای رفتن به شهر یا کشور دیگری باید از نقشه های آفلاین و آنلاین استفاده کنیم. برنامه نویسی اندروید نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای رسیدن به هدف نهایی یعنی متخصص شدن در این زمینه، به نقشه راه برنامه نویسی اندروید نیاز دارید. در ادامه این مقاله در سری مقالات آموزش برنامه نویسی اندروید روشی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید برای شما تعریف کرده ایم.

دوره ارائه شده در ویدئو

برنامه نویسی اندروید چیست؟

برنامه نویسی اندروید یعنی نوشتن برنامه های مختلف و متنوع برای سیستم عامل محبوب اندروید. به طور کلی برنامه نویسی به معنای نوشتن برنامه برای کامپیوتر است. اکنون آن کامپیوتر می تواند یک سیستم رومیزی یا لپ تاپ یا یک تلفن هوشمند باشد. در دنیای امروزی که همه غرق در استفاده از تکنولوژی و تلفن همراه هستند، شاید یکی از وظایف زندگی آینده یادگیری برنامه نویسی اندروید باشد.

چگونه یک توسعه دهنده اندروید شویم؟

همانطور که گفتیم برای یادگیری این رشته به نقشه راه برنامه نویسی اندروید نیاز دارید. بدون داشتن نقشه و مسیر درست نمی توانید به هدف ایده آل خود برسید. اما با برنامه و نقشه لازم قادر خواهید بود برنامه نویسی اندروید را به ساده ترین شکل ممکن یاد بگیرید و اپلیکیشن های مورد نظر خود را محقق کنید.

نقشه راه برنامه نویسی اندروید

همه چیز باید گام به گام پیش برود و برنامه ریزی شود. بدون برنامه ریزی و حرکت گام به گام، موفقیت ممکن نیست. برای یادگیری برنامه نویسی اندروید و تبدیل شدن به یک متخصص در آن مراحل مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال یک مسیر در سایت نقشه راه توضیح داده شده است، اما در این مقاله مراحل یادگیری برنامه نویسی اندروید و در مورد آنها را به تفصیل لیست کرده ایم. او مفصل صحبت خواهد کرد.

مرحله اول: درک مفاهیم و الگوریتم ها

در ابتدایی ترین مرحله، اگر تجربه برنامه نویسی ندارید، باید ذهنیت برنامه نویسی را کشف کنید. یعنی درک کنید که چگونه یک برنامه برای یک سیستم کامپیوتری نوشته می شود و چگونه کامپیوتر داده ها را پردازش کرده و برنامه را اجرا می کند.

برای رسیدن به این ذهنیت، باید سخت افزار کامپیوتر را بشناسید و الگوریتم نویسی را یاد بگیرید. یعنی درک کنید که رم، سی پی یو و سایر قسمت ها برای چه مواردی استفاده می شوند و سپس یاد بگیرید که الگوریتم بنویسید. (البته نه الگوریتم های آکادمیک، فقط الگوریتم های ساده برای به دست آوردن ذهنیت برنامه نویسی)

مرحله دوم: یادگیری زبان مورد نیاز برای هر رشته

پس از کسب ذهنیت برنامه نویسی، نوبت به یادگیری زبان برنامه نویسی مورد نیاز می رسد. هر رشته زبان مخصوص به خود را دارد. زبان PHP برای سایت باطن، زبان پایتون برای هوش مصنوعی و زبان کاتلین برای برنامه نویسی موبایل. بنابراین یادگیری پایتون برای موبایل اشتباه خواهد بود. زیرا هر زبانی را مفید ساختند. بنابراین برای یادگیری برنامه نویسی اندروید باید زبان قدرتمند Kotlin را یاد بگیرید و سینتکس این زبان برنامه نویسی را درک کنید.

ویژگی های زبان برنامه نویسی کاتلین

در بالا گفتیم که باید زبان قدرتمند کاتلین را یاد بگیرید. اما این زبان چه ویژگی هایی دارد؟ زبان Kotlin در سال 2017 توسط گوگل معرفی شد و در سال 2019 با ترک جاوا به اولین زبان برنامه نویسی اندروید تبدیل شد. گوگل تمام کتابخانه های جدید خود را برای Kotlin توسعه می دهد و برنامه نویسان جاوا نمی توانند از این ابزارها استفاده کنند.

زبان برنامه نویسی Kotlin می تواند از تمام کتابخانه هایی که قبلا برای جاوا ایجاد شده است استفاده کند. همچنین با کتابخانه کاتلین Multi Platform می توانید خروجی IOS را از زبان کاتلین دریافت کنید. علاوه بر تمام این ویژگی ها، با کمک Ktor می توانید از زبان Kotlin برای نوشتن API و وب سایت های بک اند استفاده کنید.

مرحله سوم: شروع به یادگیری و استفاده از ابزار

هنگامی که زبان برنامه نویسی Kotlin را یاد گرفتید، آماده ورود به مرحله اصلی خواهید بود که شروع با Android Studio است. ما شروع به استقرار برنامه های اندروید با زبان قدرتمند Kotlin در محیط Android Studio می کنیم. بنابراین مرحله سوم یادگیری برنامه نویسی اندروید در محیط اندروید استودیو و استفاده از ابزارهای موجود در این نرم افزار خواهد بود.

چیزهایی که در این مرحله باید یاد بگیرید:

  • با نماهای اولیه کار کنید



  • مطالب مطالعه در اندروید



  • انیمیشن در برنامه نویسی اندروید



  • با لیست ها کار کنید و بازیافت را بررسی کنید



  • نحوه استفاده از نقشه در اندروید



  • نحوه پیاده سازی پایگاه داده اتاق در اندروید



  • با استفاده از Retrofit به سرور متصل شوید



  • کار با کتابخانه های حرفه ای مانند Jetpack Compose



  • نوشتن پروژه های واقعی و کسب تجربه

مرحله چهارم: اجرای پروژه

پس از یادگیری موضوعات ذکر شده در مرحله سوم، آماده ساخت پروژه خواهید بود، اما هنوز یک چیز کم است. چیزی جز یک تجربه نیست. کسب تجربه اگر نگوییم مهم ترین مرحله یکی از مهم ترین مراحل است. برای کسب تجربه باید یک دوره کارآموزی انجام دهید. در گذشته کارآموزی فقط به صورت حضوری امکان پذیر بود اما امروزه می توانید دوره کارآموزی را نیز بگیرید و از اساتید برجسته این رشته تجربه کسب کنید.

این 4 مرحله می تواند شما را به یک متخصص اندروید حرفه ای تبدیل کند. فقط قدم به قدم پیش بروید، تمرین کنید و با پروژه های ساده شروع کنید تا انجام پروژه های سنگین برای شما راحت ترین باشد. برای یادگیری بهتر است یک دوره آموزشی بگذرانید، خود را آموزش دهید و تمرینات را انجام دهید و اگر سوالی دارید از مشاوران مربوطه کمک بگیرید.

دوره برنامه نویسی اندروید

اگر قصد یادگیری برنامه نویسی اندروید را دارید و علاقه مند به پیاده سازی اپلیکیشن موبایل هستید، دوره برنامه نویسی اندروید را نادیده نگیرید. در این دوره کارمان را از ابتدای مسیر یعنی. نوشتن الگوریتم و سپس به سراغ زبان کاتلین می رویم. پس از یادگیری کاتلین وارد محیط اندروید استودیو شدیم و برنامه نویسی اندروید را از ابتدا به صورت کاملا پروژه محور یاد گرفتیم و در آن متخصص شدیم. انجام شده؟ خیر هنوز روزهای اولیه

در مرحله چهارم گفتیم که آموزش اندروید یکی از مهم ترین مراحل یادگیری آن است. خوب اگر از یک دوره آموزشی برای یادگیری استفاده کنیم چگونه دوره کارآموزی را بگذرانیم؟ ساده است دوره برنامه نویسی اندروید در وب سایت دانشجویی دارای کارآموزی آنلاین است. این بدان معناست که شما پس از یادگیری روی پروژه های واقعی کار خواهید کرد. یعنی کسب تجربه و تخصص از صفر تا صد در یک دوره جامع و کامل. برای دسترسی به این دوره از ابتدای این مقاله ادامه دهید.

یادگیری برنامه نویسی اندروید چقدر طول می کشد؟

مدت تحصیل هر رشته به علاقه و زمان مطالعه شما بستگی دارد. اما از این واقعیت غافل نشوید که هر چه دوره جامع تر باشد، ممکن است زمان مطالعه طولانی تر شود، اما همه نکات را به طور کامل یاد خواهید گرفت. دوره آموزش برنامه نویسی اندروید با بیش از 80 ساعت آموزش عملی یکی از جامع ترین آموزش ها در زمینه آموزش اندروید خواهد بود.

سیستم برنامه نویسی اندروید مورد نیاز

ما تأیید می کنیم که برنامه نویسی اندروید به سیستم قوی تری نسبت به توسعه وب سایت نیاز دارد، اما این تصور که برای برنامه نویسی اندروید به یک سیستم بازی قوی نیاز دارید اشتباه است. ما مشخصات سیستم مورد نیاز برای شروع برنامه نویسی موبایل را در اختیار شما قرار می دهیم:

پردازنده: Core i5 نسل ششم و بعد از آن Core i3 نسل هشتم به بعد

حافظه رم: حداقل: 6 گیگابایت پینشهادی: 8 یا 12 گیگ از نوع DDR4

هارد دیسک: حداقل 128 گیگابایت نوع SSD برای نصب ویندوز

کارت گرافیک: GTX 750 GTX 1030

اگر سوالی در مورد نقشه راه برنامه نویسی اندروید دارید و در این مقاله پاسخ داده نشده است، می توانید سوال خود را در قسمت نظرات مطرح کنید.

بررسی درآمد برنامه نویسی اندروید و راه های کسب درآمد در این زمینه

درآمد برنامه نویسی اندروید بسته به روش هایی که انتخاب می کنید متفاوت و متفاوت خواهد بود. بنابراین می توانید بفهمید که راه های مختلفی برای کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید وجود دارد. در زیر به بررسی هر یک از این روش ها و شرح ویژگی های آنها می پردازیم. لازم به ذکر است که یادگیری برنامه نویسی اندروید برای رسیدن به این درآمد ضروری است.

دوره ارائه شده در ویدئو

حقوق و درآمد برنامه نویسی اندروید در سراسر جهان

با توجه به استفاده روزافزون از گوشی های اندرویدی، بازار بزرگ و درآمد بسیار خوبی برای توسعه دهندگان ایجاد شده است. زیرا هر یک از افرادی که از گوشی های اندرویدی استفاده می کنند (طبق آمار در حال حاضر تنها در ایران بیش از 50 میلیون گوشی هوشمند اندرویدی وجود دارد) مشتری توسعه دهندگان اندروید خواهند بود. بسیاری از برنامه نویسانی که از فرصت استفاده کردند شروع به یادگیری برنامه نویسی اندروید کردند و از طریق برنامه نویسی اندروید درآمد بسیار بالایی کسب کردند.

برنامه نویسی یکی از معتبرترین و پردرآمدترین حرفه های جهان است، طبق گزارش وب سایت Glassdoor، حقوق برنامه نویسان در سال 2019 به طور متوسط ​​حدود 76 هزار دلار در سال (چیزی حدود 760 میلیون در سال / 63 میلیون در ماه) است و این یعنی 29 درصد بیشتر از میانگین حقوق در سایر مشاغل.

برای کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید باید با روش های کسب درآمد در این زمینه آشنا شوید.

راه های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید

راه های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید را می توان به 4 دسته اصلی تقسیم کرد. هر کدام از این دسته بندی ها می توانند مزایا و معایب خود را داشته باشند. علاوه بر این روش ها، قطعا برنامه های درآمدی دیگری نیز وجود خواهد داشت. اما این 4 عنصر مهم ترین راه های کسب درآمد هستند.

انجام پروژه های فریلنسری

فریلنسر شخصی است که پروژه ای را از یک شخص یا شرکت از راه دور دریافت می کند و آن را در زمان از پیش تعیین شده به مبلغ مشخص اجرا و تحویل می دهد. فریلنسرها ساعات کاری انعطاف پذیری دارند. مبلغ قرارداد در پروژه های فریلنسری بسیار متفاوت خواهد بود و به پروژه مورد نظر، زمان مورد نیاز برای تکمیل پروژه و طرف مسئول پروژه بستگی دارد.

ممکن است در حال امضای قرارداد با یک شرکت بزرگ یا برنامه ریزی برای نوشتن یک پروژه برای یک تجارت کوچک باشید. مقدارها قطعا متفاوت خواهد بود. اما با فریلنسینگ ما محدود به زمان و مکان نیستیم. حتی حاشیه هم نداره می توانید با وب سایت های ایرانی مانند پونیشا همکاری کنید یا پروژه های فریلنسری از شرکت های خارجی بگیرید و دلار کسب کنید. پروژه هایی که از 500 دلار شروع و تا 50000 دلار می رسد.

آموزش حضوری و مجازی

معلمی یک هنر و یک حرفه است. آموزش یکی از راه های خوب کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید و حتی سایر رشته های برنامه نویسی است. اما همه ما مجبور نیستیم علاوه بر پروژه و وظایف مختلفی که انجام می دهیم، آموزش دهیم. همانطور که گفته شد، تدریس یک تخصص است. شما باید تمام تمرکز و سرمایه خود را روی این حوزه بگذارید تا بتوانید از آن درآمد کسب کنید و مشتری جذب کنید.

در شرکت های نرم افزاری کار کنید

اگر سری به سایت های Jobinja و Jobvision بزنید و به آگهی های استخدام مراجعه کنید متوجه می شوید که متخصصان برنامه نویسی اندروید در شرکت های بزرگ استخدام شده اند و درآمد بالایی دارند. امروزه همه وب سایت های بزرگ به نرم افزار اندروید نیاز دارند و این یعنی کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید. حقوق برنامه نویسان اندروید در سال 1402 بین 10 تا 35 میلیون تومان متغیر است. دلیل این تنوع شرکت های بزرگ و کوچک نرم افزاری است.

روی ایده های شخصی کار کنید

کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید همیشه به این معنا نیست که ما باید برای دیگران کار کنیم. اکثر افرادی که در ایران به درآمدهای بسیار بالایی دست یافته اند افرادی هستند که به تجارت خوب پی برده اند و ایده های شخصی دارند. شما همچنین ممکن است یک ایده در ذهن داشته باشید.

با یادگیری برنامه نویسی اندروید می توانید ایده ها و استارتاپ های شخصی خود را محقق کنید و به درآمد بالایی برسید. البته هنگام پیاده سازی ایده های شخصی، علاوه بر برنامه نویسی اندروید، باید یک سری مهارت ها و کارکردهای نرم مانند بازاریابی، تبلیغات، فروش، ایجاد رزومه و مدیریت پروژه را نیز یاد بگیرید.

دستمزد توسعه دهنده اندروید به چه شرایطی بستگی دارد؟

دستمزد یک توسعه دهنده اندروید به عواملی مانند سابقه کاری، سطح دانش و حجم بودجه شرکت بستگی دارد.

شروع به یادگیری و کسب درآمد برنامه نویسی اندروید کنید

اکنون که با روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید آشنا شدید، اگر علاقه مند به شروع تحصیل در این رشته و کسب درآمد دلاری هستید، فرصت را از دست ندهید و به آموزش هنرجو ادامه دهید.

دوره برنامه نویسی اندروید برای دانشجویان

اگر قصد یادگیری برنامه نویسی اندروید را دارید و علاقه مند به پیاده سازی اپلیکیشن موبایل هستید، دوره برنامه نویسی اندروید را نادیده نگیرید. در این دوره کارمان را از ابتدای مسیر یعنی. نوشتن الگوریتم و سپس به سراغ زبان کاتلین می رویم. پس از یادگیری کاتلین وارد محیط اندروید استودیو شدیم و برنامه نویسی اندروید را از ابتدا به صورت کاملا پروژه محور یاد گرفتیم و در آن متخصص شدیم. همچنین دوره برنامه نویسی اندروید در وبسایت دانشجویی دارای کارآموزی آنلاین می باشد. این بدان معناست که شما پس از یادگیری روی پروژه های واقعی کار خواهید کرد. یعنی کسب تجربه و تخصص از صفر تا صد در یک دوره جامع و کامل. برای دسترسی به این دوره از ابتدای این مقاله ادامه دهید.

اگر در مورد روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید سوالی دارید و در این مقاله نتوانستید پاسخی پیدا کنید، می توانید سوال خود را در قسمت نظرات مطرح کنید.

9 مزیت یک حساب پریمیوم لینکدین در مقایسه با یک حساب معمولی

لینکدین یک شبکه اجتماعی حرفه ای است که یک ابزار تجاری بسیار قدرتمند برای بسیاری از افراد و مشاغل است. با این حال، برای دسترسی به برخی از ویژگی های پیشرفته و بهینه این شبکه، نیاز به یک حساب پرمیوم دارید. در این مقاله از سری مقالات آموزشی دوره لینکدین، به ۹ مزیت اصلی اکانت پریمیوم لینکدین می پردازیم.

مزایای یک حساب لینکدین ممتاز

در زیر 9 مزیتی وجود دارد که باعث می شود بخواهید حساب کاربری لینکدین خود را به یک حساب پریمیوم ارتقا دهید:

1. دسترسی به اطلاعات بیشتر

با یک حساب LinkedIn Premium، به اطلاعات بیشتر در مورد آمار نمایه خود و موارد دیگر دسترسی دارید. این اطلاعات شامل تعداد بازدیدها، فعالیت های روزانه و چندین عنصر دیگر است که به شما امکان می دهد پروفایل خود را بهبود بخشید و به شما در دستیابی به اهداف حرفه ای خود کمک می کند.

2. دسترسی به ابزارهای پیشرفته

یک حساب پریمیوم لینکدین به شما امکان می دهد از ابزارهای مفید و پیشرفته از جمله Insights و Analytics استفاده کنید. که به شما کمک می کند تا عملکرد پروفایل خود را بررسی کنید و از نقاط قوت و ضعف آنها مطلع شوید. به عنوان مثال با استفاده از Sales Navigator به راحتی می توانید پروفایل هایی را پیدا کنید که به دنبال کار جدید نیستند و به دنبال مشتری هستند.

3. نمایش مشخصات در اولین نتایج جستجو

یک حساب پریمیوم لینکدین به شما امکان می دهد پروفایل خود را در اولین نتایج جستجو قرار دهید. این به شما کمک می کند تا به راحتی توسط افراد و شرکت هایی که به دنبال کارمند یا همکاران هستند، پیدا شوید.

4. به درخواست های InMail بیشتری دسترسی داشته باشید

این مزیت به شما امکان می دهد با افرادی که به دنبال شغل جدید یا کار در شرکت های خاصی هستند ارتباط برقرار کنید.

5. دسترسی به آموزش آنلاین

یک حساب کاربری LinkedIn Premium به شما امکان دسترسی رایگان به آموزش های آنلاین و مقالات حرفه ای را می دهد. این آموزش ها می تواند در بهبود دانش و مهارت های کسب و کار و بازاریابی شما بسیار مفید باشد و به شما در ایجاد یک CV قوی کمک کند.

6. امکان سفارشی سازی بیشتر پروفایل

این مزیت به شما این امکان را می دهد که پروفایل خود را با توجه به نیازهای شغل یا شرکت خود سفارشی کنید.

7. امکان ارتباط با افراد خارج از شبکه لینکدین

این امکان را به شما می دهد تا با افرادی از صنایع و حرفه های مختلف ارتباط برقرار کنید.

8. امکان استفاده از ابزارهای CRM (مدیریت ارتباط با مشتری).

این قابلیت به شما این امکان را می دهد که ارتباطات خود با مخاطبین و افراد مختلف را مدیریت کرده و اطلاعاتی در مورد آنها دریافت کنید.

9. ایجاد و اجرای کمپین تبلیغاتی

یک حساب پریمیوم لینکدین به شما امکان می دهد کمپین های تبلیغاتی بسیار حرفه ای را راه اندازی و اجرا کنید. با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی لینکدین به راحتی می توانید عملکرد بالاتری را در کمپین های تبلیغاتی خود تجربه کنید.

در زیر جدول مقایسه ای از ویژگی های حساب پریمیوم و حساب عادی لینکدین را ارائه می دهیم:

در نتیجه، استفاده از حساب کاربری لینکدین ممتاز می تواند برای شما در یافتن شغل، بازاریابی و بهبود توانایی های حرفه ای شما بسیار موثر باشد. با در نظر گرفتن مزیت های فوق شاید در نظر گرفتن و نگاهی به این امکانات و استفاده از آنها شایسته باشد.

رفع مشکلات پرداخت های موقت و تسویه سایت – وبلاگ پونیشا

کاربران گرامی پونیشا بابت مشکلات ایجاد شده در سامانه پرداخت و دریافت طی دو هفته گذشته پوزش ما را پذیرا باشید.

برای وضوح، خلاصه ای از اتفاقات دو هفته گذشته را با شما به اشتراک می گذاریم:

  • صبح روز 20 آوریل 1402 برای اولین بار متوجه شدیم که کاربران در پرداخت های پونیشا با مشکل مواجه هستند و پس از پیگیری متوجه شدیم که منشا مشکل شبکه پرداخت Pi است.
  • با تلاش تیم فنی به سرعت به پورتال زرین پال مهاجرت کردیم
  • از سوی دیگر، با توجه به اینکه تسویه حساب با کاربران پونیشا نیز توسط کیف پول Pay انجام می شد، در شارژ کیف پول Pay برای تسویه حساب کاربری نیز با مشکل مواجه شدیم. ما به مدت یک هفته بدون هیچ مشکلی اما با مشکلاتی با این مشکل با واریزهای زیادی به کیف پول Pi خارج از روال عادی برخورد کردیم.
  • پس از اطلاع از راه حل مشکل درگاه Pi، به امید حل مشکل تسویه حساب، دوباره به درگاه Pi بازگشتیم، اما پس از مدت کوتاهی با وقفه دیگری مواجه شدیم و این بار حساب بانکی Pi نیز محدود شد. در نتیجه، ما برای هر پرداخت مسدود می شویم (Pi Payments اطلاعات مربوط به این مشکل را در اینجا با کاربران به اشتراک گذاشته است که در صورت تمایل می توانید اطلاعات بیشتری در مورد آن بخوانید)
  • این بار برای اینکه وضعیت پایدارتری داشته باشیم به سیستم تسویه جیبی روی آوردیم و با تلاش تیم فنی در ایام تعطیلات زیرساخت ها را در این راستا توسعه دادیم.
  • اکنون سیستم با موفقیت جایگزین شده است، تسویه حساب با کاربران در حال انجام است و پرداخت ها مانند قبل انجام می شود.

با پوزش مجدد از شما کاربران عزیز، سعی کرده ایم با انتشار این پیام، اقدامات خود را برای حفظ شریان های حیاتی کسب و کار پونیشا با شما در میان بگذاریم. در حال حاضر در تلاش هستیم تا امروز و فردا پرداخت های سررسید با سیستم جدید را تسویه کنیم و به حالت عادی برگردیم.

از شکیبایی شما با ما سپاسگزاریم

کنفرانس Google I/O چیست؟ Google IO Date 2023 – تخفیف ماه مهمانی 🔥

کنفرانس Google I/O چیست؟

کنفرانس Google I/O کنفرانس رسمی توسعه دهندگان گوگل است. همه توسعه دهندگان رسمی گوگل در این کنفرانس شرکت می کنند. گوگل همیشه در این کنفرانس امکانات و ویژگی های جدیدی را برای توسعه دهندگانی که از محصولات گوگل استفاده می کنند معرفی می کند. Google I/O از سال 2008 در حال اجرا است. I و O مخفف input/output و “مننوآوری در Oقلم (نوآوری فضای باز).

محصولات گوگل

سیستم عامل اندروید و کروم، سیستم عامل جدید Fiugea، موتور جستجوی گوگل و حتی جیمیل و درایو و بسیاری دیگر از سیستم های نرم افزاری پرکاربرد محصولات نرم افزاری گوگل هستند. توسعه دهندگانی که با سیستم عامل اندروید و زبان هایی مانند Kotlin و Dart کار می کنند همیشه به دنبال اخبار جدید از گوگل هستند. این خبر جدید دقیقاً همان چیزی است که در رویداد Google I/O گفته شد.

اهمیت کنفرانس Google I/O

شاید برنامه نویسان و توسعه دهندگانی که از محصولات نرم افزاری گوگل مانند اندروید یا فلاتر استفاده می کنند، اهمیت این کنفرانس را بهتر درک کنند. کنفرانس Google I/O همیشه نسخه های جدید کتابخانه های برنامه نویسی اندروید و فناوری های جدید را معرفی می کند. البته گوگل قبلا ثابت کرده است که این کنفرانس را به اندروید محدود نمی کند و گوشی های جدید و حتی ساعت های هوشمند خود را در این کنفرانس به نمایش می گذارد.

کنفرانس Google I/O 2022

در کنفرانس 2022 گوگل چه گذشت؟ گوگل در این کنفرانس اندروید 13 را معرفی کرد و ویژگی های جدید آن بر همگان فاش شد. علاوه بر این، گوگل پیکسل واچ جدید خود را که از سیستم عامل Wear OS 3 استفاده می کند، معرفی و به نمایش گذاشت، علاوه بر همه اینها، به روز رسانی کتابخانه های کامپوننت جت پک و معرفی نسخه جدید Compose برای ایجاد ظاهر اندروید. برنامه ها چیزهایی بودند که در کنفرانس Google IO 2022 ارائه و منتشر شدند. اما همه اینها برای سال 2022 بود و در سال 2023 باید منتظر انقلاب بزرگ تری در برنامه نویسی اندروید، زبان کاتلین و هوش مصنوعی LaMDA و Bard باشیم.

تاریخ Google I/O 2023

در نهایت تاریخ دقیق این رویداد توسط گوگل مشخص شد. Google I/O 2023 در 10 می (20 مه 1402) آغاز شد و برای چند روز ادامه خواهد داشت. هر روز از این همایش به معرفی موضوعات خاصی اختصاص دارد. یک روز گوشی های پیکسل جدید، یک روز هوش مصنوعی و یک روز دیگر در مورد معرفی فناوری های جدید برای توسعه دهندگان گوگل و به ویژه توسعه دهندگان اندروید خواهد بود. این خبر حاکی از آن است که گوگل قصد دارد به طور رسمی پشتیبانی از زبان برنامه نویسی Kotlin را در iOS اعلام کند.

برنامه نویسی اندروید و IOS با زبان Kotlin

گوگل در کنفرانس 2017 به طور رسمی پشتیبانی خود را از زبان Kotlin اعلام کرد و در سال 2019 این زبان برنامه نویسی بهترین زبان برنامه نویسی اندروید شد. در ابتدا با استفاده از این زبان فقط می توانستیم برای اندروید برنامه نویسی کنیم. اما اکنون به نظر می رسد که ورق برگشته است. سازنده Kotlin، Jetbrains، کتابخانه ای به نام Kotlin Multi Platform ایجاد کرده است که می توانیم از آن برای دریافت خروجی های مختلف برای سیستم عامل های IOS، MacOS و حتی ویندوز استفاده کنیم. حالا به نظر می رسد گوگل قصد دارد این کتابخانه را معرفی کند. اگر این اتفاق بیفتد، تأثیر زیادی بر Flutter خواهد گذاشت و اینکه آیا Flutter بهتر است یا Kotlin، بار دیگر به بزرگترین سؤال برای توسعه دهندگان تلفن همراه تبدیل خواهد شد.

فلاتر چیست؟

Flutter یک فریمورک بین پلتفرمی است که با زبان برنامه نویسی دارت کار می کند. با استفاده از این پلتفرم می توانیم برنامه ای بنویسیم که هم برای IOS و هم برای اندروید خروجی داشته باشد. البته این پلتفرم به دلیل ماهیت کراس پلتفرم بودن، نقطه قوت کاتلین در برنامه نویسی اندروید نبود. این بدان معنی است که Kotlin برای اندروید از فلاتر قدرتمندتر است. حالا اگر کاتلین توانایی پورت IOS را پیدا کند، تکلیف فلاتر چه می شود؟ آیا گوگل این دو پلتفرم را با هم اجرا خواهد کرد یا فلاتر را کنار خواهد گذاشت؟ این سوالی است که فقط گوگل می تواند به آن پاسخ دهد.

معرفی اندروید 14 در Google I/O

گوگل هر ساله در کنفرانس Google I/O از نسخه جدید سیستم عامل محبوب خود رونمایی می کند. امسال هم باید منتظر چنین اتفاقی باشیم. بنابراین گوگل در این کنفرانس اندروید 14 خود را معرفی خواهد کرد. این نسخه اندروید قطعا سازگاری عجیب و خوبی با Bard AI خواهد داشت. این اقدامات برای رسیدگی به قدرت Chat GPT و مایکروسافت است. هوش مصنوعی اندروید حتی می تواند به تماس ها پاسخ دهد.

یونیکس چیست؟ – وبلاگ پانیشا

فرض کنید یک کامپیوتر بدون سیستم عامل نصب شده دارید. اگر سیستم عامل وجود نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟ سیستم عامل مهم ترین نرم افزاری است که باید ابتدا روی هر سیستمی نصب شود، زیرا تا زمانی که وجود نداشته باشد، هیچ نرم افزار دیگری به درد نمی خورد! در واقع سیستم عامل نقش یک مترجم بین کاربر و کامپیوتر (سخت افزار) را ایفا می کند. بنابراین تا زمانی که نصب نشود هیچ ارتباطی بین کاربر و سخت افزار وجود نخواهد داشت. شما نه آنچه می گوید و نه سیستم درخواست های خود را می فهمید.

پدر اکثر سیستم عامل ها یونیکس است در واقع اکثر سیستم عامل ها در دو خانواده هستند. سیستم عامل های مبتنی بر ویندوز NT یا یونیکس! در این مقاله می خواهیم بگوییم یونیکس چیست و چه تفاوتی با لینوکس دارد. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

تاریخچه و تکامل یونیکس

پروژه یونیکس در سال 1969 توسط AT&T Bell Labs در نیوجرسی تأسیس شد. بل یک شرکت آزمایشگاه کامپیوتری بود که از سال 1964 تا 1968 بر روی سیستم عامل Multics تمرکز کرد. در نهایت، پروژه توسعه و طراحی Multics شکست خورد و شرکت بل از این پروژه منصرف شد.

این شکست آغاز جدیدی برای ایجاد سیستم عامل یونیکس در نظر گرفته می شود. زیرا دانشمندانی به نام‌های دنیس ریچی و کن تامپسون با جمع‌آوری تحقیقات ناموفق به منظور مدیریت منابع، کنترل وظایف و در نهایت رفع نیازهای شرکت، به موفقیت بزرگی دست یافتند.

نسخه اولیه سیستم عامل یونیکس به زبان اسمبلی نوشته شده بود. اما در سال 1973 از زبان C بازنویسی شد و امکان تغییرات سریعتر، پذیرش و قابلیت حمل را برای کاربران فراهم کرد. بعدها این سیستم عامل به موفقیت های چشمگیری دست یافت و در کنار آن به توسعه عصر اینترنت منجر شد. سیستم عامل یونیکس بیشتر در ایستگاه های کاری و مین فریم ها استفاده می شود.

لینوکس از خانواده یونیکس نامی آشنا در محافل سیستم عامل است که امروزه به دلیل داشتن کد منبع باز و رایگان مورد استقبال بسیاری از شرکت ها و افراد قرار گرفته است.

در حال حاضر مالک علامت تجاری Unix گروه Open است. اما گروه SCO و Novell نیز ادعای مالکیت بخش‌هایی از آن سیستم عامل را دارند.

یونیکس مخفف چیست و چه اجزایی دارد؟

یونیکس یک سیستم عامل چند کاربره و چند وظیفه ای است که بین کاربر و سخت افزار کار می کند. این سیستم به عنوان پدر سایر سیستم عامل ها، آغاز عصر اطلاعات و عصر اینترنت است.

یونیکس به زبان C نوشته شده است و همچنین از سرورهای اینترنتی، ایستگاه های کاری و رایانه ها پشتیبانی می کند. نسخه های مختلف یونیکس AIX، BSD، HP-UX و غیره هستند. یونیکس یک سیستم عامل ماژولار است که از 3 جزء اصلی و یکسان برای ساختار عملکردی خود در تمامی نسخه های مختلف خود استفاده می کند که در ادامه با آنها آشنا می شویم.

هسته

هسته به عنوان قلب این سیستم عامل به عنوان یک برنامه اجرایی عمل می کند و کنترل کل سخت افزار را در اختیار می گیرد. کارهایی مانند تخصیص حافظه، زمان بندی وظایف و مدیریت فایل در این قسمت انجام می شود. همچنین هیچ برنامه ای نمی تواند از جزء سخت افزاری سیستم بدون اجازه هسته استفاده کند.

پوسته

پوسته ها با ارسال داده ها از طریق خط فرمان با هسته سیستم تعامل دارند. Tcsh، Ksh، csh، bash و sh محبوب ترین پوسته ها در نسخه های مختلف یونیکس هستند. با وجود عملکرد یکسان، این پوسته ها خدمات متفاوتی را به کاربر ارائه می دهند. البته، Sell به عنوان یک خط فرمان ارتباط برقرار می کند.

دستورات و دستورات زیادی برای یونیکس تعریف شده است، در مجموع 250 دستور وجود دارد. که پوسته این دستورات را برای برقراری ارتباط با هسته ترجمه می کند.

سیستم فایل یونیکس

سیستم فایل یونیکس یا به اختصار UFS امکان ذخیره فایل ها و اطلاعات روی آن را فراهم می کند. این فایل سیستم توسط سیستم عامل های یونیکس و یونیکس مانند استفاده می شود. فایل سیستم های مختلفی برای سیستم عامل های مبتنی بر یونیکس ارائه شده است که برخی از آنها reiserf، Xfs، ext2 و غیره هستند. چیزی به نام درایوهای A و C در یونیکس وجود ندارد. این فایل سیستم به عنوان یک درخت معکوس که در مرکز و سطح بالای این درخت اصلی قرار دارد پیاده سازی شده است. و در زیر ریشه پوشه هایی هستند که سایر قسمت های سیستم فایل یونیکس (UFS) را تشکیل می دهند.

تفاوت بین یونیکس و لینوکس چیست؟

شباهت املا و تلفظ یونیکس و لینوکس باعث شده است که بسیاری از افراد آن ها را سردرگم کنند. و معمولاً سؤال این است که آیا لینوکس و یونیکس یکسان هستند یا متفاوت هستند؟ ذهنشان را مشغول نگه دارند بله، درست است، یونیکس و لینوکس متفاوت هستند. بیایید این تفاوت را با توضیح لینوکس شروع کنیم.

لینوکس یک سیستم عامل کامپیوتری است که در سال 1991 توسط شخصی به نام لینوس توروالدز منتشر شد. همچنین لینوکس یک سیستم عامل یونیکس مانند است. که مانند یونیکس رفتار می کند، اما نه دقیقا! پیشرفت های روزافزون و قابل توجه لینوکس آن را به جایگزینی مناسب برای یونیکس تبدیل کرده است. علاوه بر این، این سیستم عامل را می توان بر روی انواع مختلف کامپیوتر، گوشی های هوشمند و … استفاده کرد.

ابتدا با مهم ترین نسخه های یونیکس آشنا شدیم که یکی از تفاوت های این دو سیستم عامل می تواند در نسخه های آنها باشد. مهمترین نسخه های لینوکس اوبونتو و OpenSuse، Redha، Solaris هستند.

تفاوت های این دو سیستم عامل به شرح زیر است:

  • یونیکس قدیمی تر است و در اواخر دهه 1960 ایجاد شد، در حالی که لینوکس از یونیکس مشتق شده و در سال 1991 منتشر شد.
  • لینوکس یکی از بارزترین نمونه های همکاری بین نرم افزار آزاد و نرم افزار منبع باز است. در مقابل، یونیکس اختصاصی است و توسط شرکت های مختلف فروخته می شود.
  • یونیکس خود یک سیستم عامل کامل است. اما لینوکس فقط هسته است. به طور کلی لینوکس یک شبیه سازی یونیکس است که برای تبدیل شدن به یک سیستم عامل همه کاره به کمک عوامل مختلف نیاز دارد.
  • پوسته پیش فرض یونیکس Bourne Shell است، در حالی که پوسته لینوکس Bash است.
  • یونیکس سرور پسندتر است و شاید به همین دلیل است که رابط کاربری گرافیکی اختصاصی ندارد. اما لینوکس یک رابط گرافیکی دارد و برای استفاده همزمان روی سرورها و دسکتاپ ها طراحی شده است.
  • تشخیص تهدیدات و رفع خطاها در سیستم عامل لینوکس آسانتر و در کمترین زمان ممکن می باشد.

Punisha با داشتن فریلنسرهای مجرب به شما این امکان را می دهد تا با ثبت پروژه لینوکس در کمترین زمان ممکن بهترین نتایج دلخواه را به دست آورید.

مزایای یونیکس: چرا یونیکس مهم است؟

انتشارات اولیه طراحی و دستاوردهای یونیکس تا به امروز باقی مانده اند و هنوز در حال استفاده هستند. سیستم عامل هایی مانند لینوکس، اندروید، کروم او اس و مک او اس ایکس همگی بر پایه یونیکس هستند. ردیابی هسته پویا یکی از بهترین ویژگی های سیستم عامل یونیکس است. برای درک اهمیت این سیستم عامل بهتر است نگاهی به ویژگی ها و مزایای یونیکس داشته باشیم.

امنیت بالا

سیستم عامل یونیکس به چندین کاربر اجازه می دهد تا بدون هیچ گونه نگرانی امنیتی به صورت آنلاین با سرور تعامل داشته باشند. همچنین در مقایسه با سایر سیستم عامل ها آسیب پذیرتر است و یک پلتفرم امن ارائه می دهد. علاوه بر این، یونیکس UIDها و GIDهایی را برای کاربران خود فراهم می کند تا تنظیمات امنیتی و دسترسی را پیکربندی کنند.

قابل حمل

یونیکس برای پیاده سازی زبان C طراحی شده است. از این رو، این یک سیستم عامل قابل حمل است که می تواند به راحتی در رایانه های مختلف استفاده شود.

نیازی به آنتی ویروس نیست

آنتی ویروس یکی از دغدغه های کاربران ویندوز است. یونیکس و شبه یونیکس مانند لینوکس از امنیت بسیار بالایی برخوردار هستند و این امر کار را برای ویروس ها و حتی نرم افزارهای جاسوسی دشوار می کند. اکثر کاربران لینوکس از برنامه آنتی ویروس استفاده نمی کنند زیرا احتمال ورود ویروس به سیستم عامل لینوکس بسیار کم است. اما این لزوما به این معنی نیست که لینوکس ویروسی نمی‌شود. پس برای دقت بیشتر بهتر است از آنتی ویروس استفاده کنید.

چند وظیفه ای

سیستم عامل یونیکس چند وظیفه ای است. مولتی تسکینگ لینوکس به این معنی است که کاربر می تواند چندین برنامه، کار و فرآیند را همزمان اجرا کند.

در دسترس بودن بالا و عملکرد سریع

همه انواع داده ها در سیستم عامل یونیکس در فایل ها ذخیره می شوند. کار با این فایل ها علاوه بر قابلیت کنترل به اجرای سریعتر یونیکس کمک می کند.

حضور متخصصین

با بیش از پنجاه سال سابقه، سیستم عامل یونیکس به شما اجازه می دهد تا توسعه دهندگان خبره را برای مدیریت پروژه های یونیکس استخدام کنید. امروزه بسیاری از برنامه ها بر اساس سیستم یونیکس کار می کنند که باعث می شود توسعه دهندگان این حرفه بیشترین درخواست را داشته باشند. به عنوان مثال، سیستم عامل موبایل مانند iOS و اندروید و سایر سرورهای آنلاین با استفاده از سیستم عامل لینوکس طراحی شده اند. اکنون که در مورد سیستم عامل های موبایل صحبت می کنیم، پیشنهاد می کنیم بهترین زبان های برنامه نویسی برای دستگاه های تلفن همراه را مشاهده کنید.

مصرف حافظه کمتر

یونیکس از کمترین حافظه ممکن برای اجرای برنامه های پیچیده استفاده می کند. این سیستم عامل قادر است حافظه مجازی را به طور کامل مدیریت کند. همانطور که حافظه مجازی گسترش می یابد و برنامه های بیشتری به حافظه اصلی دسترسی پیدا می کنند، با استفاده از منابع کمتر نیز عملکرد بهتری دارد.

معایب یونیکس

اکنون به برخی از ویژگی های سیستم عامل یونیکس پرداخته ایم. ذکر نواقص آن خالی از لطف نیست.

  • قبل از استفاده از سیستم عامل یونیکس، باید با انواع مختلف دستورات آن آشنا شوید، زیرا گاهی اوقات حتی کاربران پیشرفته نیز با مشکلات سختی مواجه می شوند.
  • یونیکس رابط کاربری گرافیکی چندان جذابی ندارد که بیشتر دستور گرا است.
  • یونیکس دارای طراحی خط فرمان مبتنی بر متن است که می تواند برای کاربرانی که هنگام کنترل از ماوس و صفحه نمایش لمسی استفاده می کنند گیج کننده و حتی شرم آور باشد.

آخرین کلمه

یونیکس یک سیستم عامل چند کاربره مبتنی بر پلتفرم C است که به عنوان پدر سیستم عامل هایی مانند اندروید و لینوکس شناخته می شود. در این مقاله سعی کردیم به این سوال که یونیکس چیست پاسخ دهیم و سپس با نگاهی به تاریخچه، ساختار و همچنین مزایا و معایب این سیستم عامل به اطلاعات بیشتری دست یافتیم.

با توجه به اهمیت یونیکس، امکان ثبت پروژه یونیکس در Punisha وجود دارد. که می توانید پروژه های خود را به متخصصان با تجربه بسپارید و در عین حال نحوه عملکرد آنها را نیز بررسی کنید. سیستم عامل مورد علاقه شما چیست؟ خوشحال می شویم اگر نظرات و نظرات خود را در زیر این مقاله با ما در میان بگذارید.

به این مقاله امتیاز دهید

الگوهای Elementor چیست؟ معرفی 3 قالب Elementor با ویدیو – آخرین تخفیف سال

طراحی سایت با وردپرس یک روش ارزان و رایگان است. برای این کار به دامنه، هاست و دانش اولیه وردپرس نیاز دارید. اما برای اینکه بتوانید یک سایت زیبا و منحصر به فرد طراحی کنید، باید به چند افزونه وردپرس تسلط داشته باشید. Elementor بهترین و بزرگترین افزونه صفحه ساز وردپرس است که به شما امکان می دهد هر نوع صفحه ای ایجاد کنید. این افزونه امکانات مفید زیادی را در اختیار شما قرار می دهد. قالب های صفحه Elementor یکی از این امکانات هستند. در ادامه این مقاله از سری مقالات آموزش المنتور شما را با قالب های المنتور و تعدادی از مهم ترین آنها آشنا می کنیم.

المنتور چیست؟

افزونه Elementor یک افزونه صفحه ساز است. این افزونه می تواند هر صفحه وب سایتی را ایجاد کرده و آنها را سفارشی کند. با استفاده از المنتور می توان صفحات مختلف وب سایت مانند صفحه وبلاگ، صفحه متن نوشته شده، درباره ما، خطای 404 و هر صفحه سایت را طراحی کرد. این افزونه با بیش از 6 میلیون نصب فعال، یکی از بزرگترین و پرکاربردترین افزونه های وردپرس است.

Elementor صفحات را با استفاده از عناصر مختلف طراحی می کند. تعداد این عناصر بسیار زیاد است و مطالعه آنها نیاز به آموزش در این زمینه دارد. همچنین برای اینکه بتوانید از تمامی امکانات و امکانات المنتور استفاده کنید باید با قسمت های مختلف آن آشنا باشید. در دوره آموزشی پروژه محور صفر تا 100 المنتور که توسط جناب آقای امیررضا تقی پور تدریس می شود، می توانید نحوه استفاده از المنتور را از مقدماتی تا پیشرفته بیاموزید.

الگوهای Elementor

همانطور که در بالا ذکر شد، Elementor به کاربر اجازه می دهد تا صفحات مختلف سایت را طراحی کند. این افزونه قدرتمند بسته به نوع صفحه ای که می خواهید دموهایی را در اختیار شما قرار می دهد. این دموها که به قالب های Elementor معروف هستند، طراحی صفحات را برای شما آسان می کنند. به این ترتیب می توانید صفحات مورد نیاز خود را در زمان کمتری طراحی کنید. در زیر شما را با سه قالب آشنا می کنیم. با تماشای ویدیوی بالا می توانید قسمت های مختلف این فرمت ها را به خوبی مشاهده کنید.

فرمت آرشیو

یک صفحه آرشیو در واقع به گروهی از مقالات اشاره دارد که ویژگی های مشابهی دارند. به عنوان مثال، نوشته های یک نویسنده در یک سایت به عنوان آرشیو نویسنده شناخته می شود. به عنوان مثال، اگر به بالای این صفحه بروید و روی نام نویسنده کلیک کنید، به صفحه ای منتقل می شوید. این صفحه حاوی اطلاعاتی در مورد نویسنده و مطالب منتشر شده وی است که آرشیو نویسنده محسوب می شود. البته نمونه های دیگری نیز در آرشیو موجود است که در این مقاله قابل توضیح نیست.

در المنتور امکان شخصی سازی صفحه آرشیو با استفاده از عناصر موجود در این افزونه وجود دارد. مواردی مانند نام نویسنده، پست‌ها، افزودن توضیحات، تصویر، پیوند و تقریباً هر عنصر رایج دیگری در آن صفحه وجود دارد.

فرم جستجو

وقتی کلماتی را در یک سایت جستجو می کنید، نتایج به شما نشان داده می شود. این نتایج به صورت متوالی نمایش داده می شوند. به این صفحات صفحات جستجو می گویند. یکی از قالب های Elementor، قالب صفحه جستجو است که امکان شخصی سازی این صفحه را فراهم می کند. از نظر فنی و دموهای موجود، این بخش تفاوت چندانی با فرمت آرشیو ندارد.

قالب 404

خطای 404 یکی از خطاهای رایج در وب سایت های مختلف است. اگر آدرسی را جستجو کنید که صفحه ای برای آن وجود ندارد، این خطا ظاهر می شود. برای درک بهتر به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.daneshjooyar.com/hello


این لینک از سه بخش تشکیل شده است. قسمت اول https:// است که نشان دهنده استفاده از پروتکل http است. قسمت دوم دامنه سایت دانشجویار (www.daneshjooyar.com) است. پس از دامنه یک اسلش رو به جلو (/)، و پسوند آدرس کلمه Hello است. به دلیل عدم وجود صفحه ای با این آدرس در سایت، شاهد خطای 404 در سایت هستیم.

نمایش خطای 404 تاثیر منفی بر سئوی سایت دارد. بنابراین اگر مدیر سایت هستید باید تا حد امکان از چنین اشتباهاتی اجتناب کنید. یکی از راه هایی که می تواند تاثیر منفی این خطا را کاهش دهد و آن را مفید کند، استفاده از قالب خاص و جذاب 404 است، اگر به مثال URL استفاده شده در بالا نگاه کنید، متوجه صفحه ای خواهید شد که با عناصر مختلف و لینک های داخلی ساخته شده است. صفحات مختلف سایت این صفحه نسبت به صفحه 404 در قالب های المنتور جذابیت بیشتری دارد و کاربر را به سایت هدایت می کند. به این ترتیب تاثیر منفی صفحه 404 به لینک های داخلی مفیدی تبدیل می شود که کاربر را به سمت سایت هدایت می کند.

چگونه قالب های Elementor را سفارشی کنیم؟

برای سفارشی سازی قالب های Elementor باید به صفحه قالب های جدید در افزونه Elementor بروید. در این صفحه با قالب های مختلفی مواجه خواهید شد. هر یک از این قالب ها صفحاتی را در بر می گیرد. فقط روی گزینه add new page کلیک کنید. پنجره ای با یک لیست کشویی و یک فیلد باز می شود. از لیست کشویی، نوع صفحه را انتخاب کرده و در قسمت دوم نام صفحه را وارد کنید. پس از تایید و فشردن گزینه ایجاد صفحه، می توانید یکی از دموهای موجود را انتخاب کنید. سپس یک صفحه جدید ایجاد می شود و ابزارها و عناصر Elementor نیز نمایش داده می شوند.

اکنون می توانید صفحه را مطابق با طرح دلخواه خود ایجاد کنید. هر قالب دارای عناصر خاصی است که در بالای عناصر دیگر قرار می گیرد. البته می توان از عناصر مختلف استفاده کرد و نه اینکه از عنصر A که در فرم جستجو هست در قالب 404 استفاده نشود!

برای درک بهتر و کاربردی موضوعات ذکر شده پیشنهاد می کنیم ویدیویی که در ابتدای صفحه قرار داده شده است را مشاهده کنید. این ویدیو یکی از جلسات دوره آموزشی صفر تا صد المنتور به عنوان پروژه است که به صورت رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. برای یادگیری سایر مباحث المنتور می توانید در دوره مذکور شرکت نمایید.

نتیجه

قالب های Elementor به این 3 عنصر محدود نمی شوند. همچنین می توانید برای صفحات و بخش های مختلف سایت مانند فوتر، هدر، صفحه متن و غیره طراحی کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که قالب و دموی مورد نظر Elementor را انتخاب کرده و شروع به طراحی صفحه کنید. به یاد داشته باشید که یادگیری المنتور به تنهایی نمی تواند شما را به یک طراح حرفه ای وردپرس تبدیل کند. شما باید پروژه های مختلفی را در طول زمان انجام دهید و همیشه اطلاعات و دانش خود را به روز نگه دارید.

اگر در مورد قسمت های مختلف صفحه قالب المنتور سوالی دارید می توانید در قسمت نظرات بپرسید.